Saga

Cello
Prisvindende, konservatoriestuderende cellist underviser på alle niveauer og for alle aldre. Indgå i et fællesskab med andre cellister og musikere. Læs mere herunder.

Om Saga
Saga er ved at uddanne sig til klassisk cellist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og tager sin Master of Music til sommeren 2018.
Som supplement til hendes studier på DKDM har hun studeret privat for Hans Jørgen Jensen, professor ved Northwestern University, Bienen School of Music i Chicago.

Saga spiller orkester og kammermusik til hverdag, og hun har spillet til flere anerkendte kammermusikfestivaler, såsom Fanø Sommerkoncerter og Bornholms Musikfestival.
Hun har også modtaget en lang række forskellige legater og priser.

Om undervisningen:
”Min undervisning tager udgang i hvert enkelt elev. Det er vigtigt, at du har en sjov oplevelse i timerne og finder glæde i musiken. Det er lige så vigtigt, at du får nok inspiration med hjem for at have lyst, men også værktøj til, at kunne øve dig derhjemme.

Mine elever spiller udover deres privatundervisning til ensemble og fællestime en gang i måneden (det indgår i prisen). Du er altså med i et fælleskab, (hvis du har lyst til det),
hvor du kan få inspiration af andre børn og unge, men også udvikle evne at spille og lytte til andre. Det vil derfor komme naturligt for dig at spille og optræde for andre!

For dig, der er nybegynder, underviser jeg i udgangspunkt fra Suzuki och Colour Strings materiale. Der vil være fokus på nodelæsning, skalaspil og klang, men også sammenspil med andre cellister og klaver. Jeg underviser alle aldre og alle niveauer.

Jeg underviser primært ved forum station i København og vil gerne samle mine elever der.
Det bliver nemmere når vi skal mødes til sammenspil, eller hvis du har brug for at skifte lektionstid. Med et tillæg på 50 kr per time kan jeg dog undervise i jeres hjem (hvis det er i Københavns-området).

Book en lektion med Saga i dag
Når du som ny elev booker din første lektion (30 min.), får du 50 pct i rabat, hvis du mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.