fbpx

Saramia

Direktion, Fløjte
Smilende, sød og positiv undeviser.

Om Saramia
Hej! Det her er Saramia, hun er 21 år og spiller tværfløjte og dirigere.

Hun har spillet fløjte i snart mange år, faktisk ca 12 år. Gennem disse år har hun spillet i Helsingør Pigegarde i 11 år, (hvor hun også var ansat som fløjtelærer), samt spillet i et orkester der hedder Rødovre Concert Band.

Hun har også dirigeret i mange år, ca 6-7 år, og i den tid har hun været førstedirigent i Helsingør Pigegarde, samt været ansat som dirigent i en drabant garde. Derudover har hun også taget nogle kurser i direktion inde på Dirigentinstituttet.

Men hvem er Saramia? Hun er (synes hun selv) mega sjov, og arbejder ved siden af sit instrument i bl.a teater, cirkus, model og statist branchen som freelancer, så hun er lidt af en grinebidder.

Derudover er Saramia meget smilende og af natur meget positiv.

Undervisning
Med både tværfløjten og direktionen ligger hun vægt på en og samme ting, at det skal være sjovt at inspirerende at lære, det er vigtigt med alting i livet, synes hun.

Med hensyn til både Saramias hoved-instrument (tværfløjten) samt bi-instrument (direktion), så lægger hun vægt på lysten til at lære/udvikle sig, samt musikalsk fordybelse.

Første lektion
Man vil først blive mødt af et kæmpe smil!

Dernæst vil en første lektion med Saramia handle om, at lære hinanden at kende og finde ud af hvor man ligger i forhold til instrumental kunnen.

Dette gøres f.eks ved at arbejde med nogle forskellige noder og lignende, og hun har også en masse gode “lege” til at lære hinanden at kende på.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Saramia tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

RABATTER
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.


Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Saramia og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked