Simon

Guitar
Topguitarist som har spillet med bl.a Dúné og L.O.C. er klar til at undervise dig, om du er begynder viderekommen.

Om Simon
”Jeg har levet af at spille musik hele mit liv. Startede min karriere som en del af bandet Dúné, hvor jeg stoppede i 2012. Herefter har jeg levet som freelance musiker og spillet for blandt andet; Bryan Rice, L.O.C, Jokeren, Julie Berthelsen m.fl. Samt arbejdet meget som studio-guitarist og for nyligt spillet i teaterkoncerten Made in Aarhus.

Jeg har undervist både begyndere, lettere øvede og meget øvede elever.

Min undervisning:
Jeg er stor fan at rock/pop universet. Mit fokus punkt vil være: akkorder, skalaer, rytmespil, solospil og prøve at give dig et overblik over hele guitaren. Vi skal prøve at komme ud af vores elskede pentaton boks. Lyd betyder også en stor del, og jeg vil altid gerne hjælpe med at udforske og finde den lyd, du har inde i dit hoved.”

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 min. af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Et kørselsgebyr på 50 kr. kommer oven i prisen (max 40 km). Ellers foregår undervisningen hos Simon i Mørke på Djursland.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Simon og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked