Simon J.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Uformel og dybt engageret guitarunderviser.

Om Simon
Simon har spillet guitar lige så længe han kan huske og han elsker at lære fra sig.

Han spiller, skriver og producerer sin egen musik, der bedst beskrives som noget progressiv rock/metal. Det er indtil videre blevet til to singler, en EP med et tidligere band og en helt masse videoer på YouTube.

Efter at have taget musik på A-niveau på gymnasiet har han fået en fin grundlæggende viden indenfor musikteori, og modtager faktisk stadig undervisning af den amerikanske guitarist Charlie Robbins, så hans kompetencer stadig udvikles.

Undervisning
Ved undervisning hos Simon lægges der vægt på at det er dine mål der arbejdes mod. Han ser helst at du interesserer dig for rock og metal, da det er den verden han er bedst bekendt med.

I kan arbejde med basale og avancerede teknikker, sange du gerne vil lære, opbygning af et godt øveprogram, komposition eller produktion af numre og hvad end der ellers skulle falde jer ind.

I sit hjemmestudie har han også et stort udvalg af guitarer og digitale forstærkerløsninger, som du kan prøve kræfter med, for at finde ud af, hvilken lyd der skal være din.

Undervisningen vil være uformel og han bestræber sig på at gøre det til en hyggelig del af din dag, da han altid vil mene at det vigtigste ved at lære et instrument, er at man rent faktisk nyder at lære det.

Første lektion
Introlektionen vil have til formål at forventningsafstemme for jer begge to. Han vil gerne lære dig lidt at kende, høre om dine nuværende kompetencer på guitar og hvad du drømmer om at kunne opnå på instrumentet.

Så kan I snakke om hvordan du foretrækker at undervisningen skal foregå, og der dannes en idé om, hvordan en plan bedst tilrettelægges til lige netop dig og tager hensyn til hvordan du bedst lærer.

Underviser også hos dig?

Ja, mod kørselsgebyr. Ellers foregår lektionerne i 7400 Snejbjerg.

Onlineundervisning

Simon J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Simon J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked