Søren H.

Trommer
Trommer. Er virkelig dygtig til at undervise børn og unge og underviser både begyndere og viderekomne.

Søren er en trommeslager, der sin unge alder til trods har spillet et utal af jobs i det ganske land. Han slår til daglig sine musikalske folder i det Aarhusianske, sucessrige partyband Mathiez, hvor Søren med det fede groove og et lækkert swing passer butikken på forrygende vis.

Sørens musikalitet og spilleglæde er enorm, og man er som lytter eller medmusikant ikke i tvivl om, at Søren elsker at spille trommer. Søren kan sit kram og har lært det han kan lige dér, hvor vi allesammen gerne vil stå, nemlig på scenen.

Søren lægger i sin undervisning vægt på det fede groove, intensiteten og de grundlæggende teknikker i trommespillet og er trommeslageren for dig, der gerne vil starte op, eller som allerede kan en masse, men vil udvide dine eksisterende færdigheder.

Book en lektion med Søren i dag
Book en lektion med Søren i dag. Husk, du får 50 pct. rabat på din første lektion, hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes og minimum for 45 minutters undervisning. Søren underviser også i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 325 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Søren H. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked