Søren H.

Trommer
Professionel trommeslager med konservatorieuddannelse underviser begyndere såvel som rutinerede.

Om Søren
Søren er uddannet trommeslager med kandidatgraden “Music Performance” fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har mange års erfaring som musiker og komponist, og han har både turneret i Danmark og udlandet samt udgivet en række plader. Han har tidligere undervist i trommesæt og sammenspil, både som en del af studierne og privat.

Om undervisningen
Søren er interesseret i at hjælpe dig med at finde lysten til at komme videre med dit trommespil. I vil opbygge en sund teknik, lave et hav af koordinationsøvelser og selvfølgelig dykke ned i en masse fed musik, der inspirerer netop dig.

Den første lektion
Den første lektion tager I en snak om, hvad du ønsker at få ud af undervisningen, hvilken musik der interesserer dig, og ud fra denne samtale vil resten af undervisningen tilrettelægges.

Det allervigtigste er at have det sjovt og lade lysten til musik være drivkraften, der sikrer, at du er i udvikling.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår i Sørens øvelokale på Refshaleøen (København K).

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Søren H. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked