Sophie

Klassisk klaver, Klassisk sang, Klaver, Sang
Dygtig pianist og sanger fra Musikvidenskab underviser begyndere, let øvede og øvede i hhv. sang og klaver og både klassisk og rytmisk.

Om Sophie
Jeg har spillet klaver og sunget i 13 år og har spillet musik siden jeg var 5 år. Jeg har erfaring med musikken fra musikskolen, musisk linje på gymnasiet og studerer lige nu en bachelor i musikvidenskab på universitetet i Aarhus.

Jeg har hovedsageligt beskæftiget mig med rytmisk sang og klaver, men har også et godt kendskab til det klassiske aspekt. Jeg tror stærkt på, at musik er nemmest at lære, når man kan lide det, man spiller, så jeg tager gerne imod ønsker til sange fra sine elever.

Klaverundervisningen
Jeg underviser i klaver på begynder, let øvet og øvet niveau. Undervisningen er egnet for alle aldersgrupper. I undervisningen indgår der blandt andet:
⁃ becifrings spil
⁃ hørelære
⁃ musikteori
⁃ nodelære

Sangundervisningen
Jeg underviser også i sang på begynder niveau, her er det også for alle aldersgrupper. I sangundervisningen vil der indgå:
⁃ hørelære
⁃ teknik
⁃ skalaøvelser
⁃ udvikling af klang

Den første lektion
Den første lektion vil tage udgangspunkt i resultatet af en samtale med eleven, der finder sted før første undervisning. Der har jeg fastslået elevens niveau og dennes ønsker for undervisningen. Sammen vælges et nummer til at starte, og så vil jeg tilpasse dette til elevens niveau.

For nybegyndere vil den første lektion indebære en introduktion til instrumentet. Ved sang laves der stemmeøvelser og ved klaver laver jeg en gennemgang af klaveret, hvor tonenavnene introduceres og man lærer at sidde korrekt ved tangenterne.

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Sophie og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked