Stan

Elbas, Hørelære/Musikteori, Kontrabas
Konservatorieuddannet bassist tilbyder undervisning på højt niveau på både elbas og kontrabas og i teori og hørelære. Underviser også begyndere.

Om Stan
Stan blev uddannet i Belgien, hvor han modtog sin bachelor- og kandidatgrad i elektrisk bas og kontrabas (jazz) ved det Kongelige Konservatorium i Antwerpen. Her har han erhvervet en grundig viden om instrumentet, musikteori og jazztraditionen. I 2016 flyttede han til København for at studere en kandidat i Music Performance på RMC, hvor han fokuserer på fri improvisation, komposition og ‘extended techniques’ til kontrabas.

Stan har mere end fem års erfaring som professionel musiker og har spilt på mange berømte scener i Europa med sine egne ensembler, men også med legendariske musikere som Kresten Osgood, Warren Smith og Randy Peterson. Efter første udgivelse med sit belgiske band Donder i 2016, er der på vej et andet album med den danske klarinettist og saxofonist Lars Greve, og et solo-kontrabas album.

Om undervisningen
“Som lærer fokuserer jeg primært på forholdet mellem kroppen og instrumentet, intuitiv leg og lyd, med elevernes musikalske interesser som udgangspunkt. Det samme gælder for ensembler, hvor vi kan arbejde med musikalsk interaktion og udvikle en særlig ‘band sound’.

Mine musikteori-lektioner omfatter funktionel harmoni, analyse og hørelære (intervaller, akkorder og akkordprogressioner), og selvfølgelig er jeg også åben for emner, som den studerende ønsker at diskutere eller arbejde med.”

Bemærk: Lektionerne er på engelsk, fransk eller nederlandsk.

Book en lektion med Stan i dag
Som ny elev får du 50 pct. i rabat på din første lektion (30 min.), hvis du minimum napper et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Stan og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked