Sune

Guitar
Guitar – akustisk og elekstrisk. Speciale: akustisk guitar, sologuitar, jazzguitar.

Sune er uddannet rytmisk kandidat fra musikerlinien på Det Jyske Musikkonservatorium i 2015. Han har spillet og arbejdet med en bred vifte af kunstnere og bands, og siden 2009 har han undervist et utal af guitarelever på alle niveauer.
Sune begyndte selv at spille guitar som teenager, og han beskriver sin fascination af musik og guitaren således:

“Det, at spille guitar, eller et hvilket som helst instrument, er et magisk frirum hvor man kan hengive sig til glæden ved at skabe lyde, klange, melodier. Da jeg første gang fik en guitar i hånden, og slog en streng an, syntes jeg at det var den smukkeste lyd jeg nogensinde havde hørt, og jeg blev siddende og lyttede til den ene streng i lang tid. Det vigtigste for mig når jeg underviser, er, at videregive denne simple glæde ved at skabe. En tone. En akkord. En rytme. En sang. En solo. Musik skal starte fra denne spontane glæde, ikke fra bøger, teori eller idéer om rigtigt og forkert. Når vi bliver voksne glemmes meget af barndommens kreativitet og åbenhed, men ved at spille et instrument kan vi tage den med os hele livet.”

Den Første Lektion

Begyndereleven vil allerede den første lektion lære at spille noget enkel musik på guitaren, samt lære de grundlæggende ting som stemning af guitaren osv. I efterfølgende timer spores undervisningen ind på en enkelte elevs musikønsker, blandet med generelle musikalske færdigheder.
For den øvede elev går den første lektion med at finde ud af elevens niveau, og ambitioner, for derefter at kunne lægge en plan for hvordan eleven opnår sine mål bedst muligt. Alle elever bedes medbringe egen guitar til undervisningen.

Guitarundervisning

Sune har et bredt kendskab til både den elektriske og akustiske guitar, og deres rolle i forskellige rytmiske genrer, fx. rock, pop, jazz, blues, funk, folk.
Undervisningen kan indeholde temaer som:

  • Akkorder
  • Rytmik/time
  • Skalaer
  • Teknik
  • Øvemetode
  • Improvisation
  • Klang/sound
  • Teori og hørelære

…Og meget andet, og undervisningen tager for det meste udgangspunkt i sange og musikeksempler, som udgør baggrund for de forskellige emner.
Undervisningen kan, hvis det ønskes, målrettes mod fx optagelsesprøver til MGK eller konservatoriet, og tilrettelægges efter elevens personlige mål.
Send gerne Sune en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om undervisningen.

Underviser også hos dig?

Nej. Sune underviser i øvelokalet eller i hjemmet i Aarhus.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 400 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Sune og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked