Sunna G.

Fløjte, Guitar, Guitar og sang synkront, Klaver, Sang, Sangskrivning
Dygtig og alsidig sanger fra musikkonservatoriet tilbyder undervisning i sang, sangskrivning, sang/guitar samtidig for begyndere og øvede. Der gives også undervisning i klaver, guitar og blokfløjte/tværfløjte på begynderniveau.

Om Sunna
Jeg er 27 år og går på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus på rytmisk linje med sang som mit hovedinstrument.

Jeg udgav min første EP ”Declaration” i februar 2019 med egne numre, som kan høres på Spotify og andre streamingtjenester. Jeg skriver musik inden for genrene folk pop/country, som jeg optræder med sammen med mit dygtige band under navnet SUNNA.

Jeg har en baggrund indenfor teater og har undervist børn og unge i teater og dans. Desuden er jeg klubleder i en ungdomsklub, hvor vi laver sammenspilsaftener og hygger os med musikken.

Musik som udtryksform
Alle kan synge og spille musik! For mig er musikken noget, der ikke nødvendigvis behøver at være perfekt og indenfor bestemte rammer, men noget man kan bruge til at udtrykke sig med. Det handler om at finde din egen stil og finde ud af, hvad der ’tænder’ dig. At føle sig tryg nok i egen krop til at turde at give slip og have det sjovt med musikken er målet med min undervisning.

Musik som du kan lide
Vi tager udgangspunkt i de genrer/numre, du selv godt kan lide, men jeg vil gerne komme med forslag og finde materiale, jeg mener passer til dig. Hvis du går og skriver sangtekster, digte eller måske endda sange selv, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at komme videre og hjælpe dig med at finde dit personlige udtryk.

Mange former for undervisning
Jeg underviser i sang, sangskrivning og sang/guitar samtidigt som udgangspunkt. Jeg kan desuden undervise i begynderklaver og begynderguitar, samt blokfløjte/tværfløjte. Jeg er vant til at have med børn og unge at gøre og nyder samværet med dem. Kontakt mig gerne, så vi kan få en snak omkring dine ønsker og behov, og så finder vi ud af noget sammen.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen hos Sunna I Voldum (Hadsten) eller i øvelokale i Århus.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Sunna G. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked