Svend

Klaver, Trommer
Trommer alle niveauer og klaver for øvede og begyndere. Speciale: jazztrommer, rock og pop. Fremragende til at undervise børn og unge.

Svend er en dygtig ung fremadstormende trommeslager, der virkelig er passioneret i sin tilgang til musikundervisningen. Svend har stor erfaring i at undervise børn og har været tilknyttet Instrumentskolen Aarhus i flere sæsoner, hvor han underviser børn i både trommer, klaver og guitar.

Fordi Svend er så passioneret og musikalsk, er han et fremragende valg til dig, der gerne vil videre med dit trommespil eller måske kunne tænke dig at begynde på trommer.

Svend underviser kun hjemme hos dig privat i trommer. Du skal derfor påregne et kørselsgebyr oven i priserne her.

Klaver

Svend er også en glimrende pianist og kan uden problemer undervise øvede og begyndere i klaver. Er virkelig god til at motivere børn til at øve sig. Så skal dit barn starte til klaver, er Svend et virkelig godt valg.

50 pct i rabat på første lektion
Husk du får 50 pct. i rabat på introlektionen (30 min.) med Svend, hvis du som ny elev mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Svend underviser udelukkende hjemme hos dig i trommer. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. I klaver underviser Svend i Aarhus C.

Onlineundervisning

Svend tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Svend tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Svend og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked