Svend

Klaver, Trommer
Trommer alle niveauer og klaver for øvede og begyndere. Speciale: jazztrommer, rock og pop. Fremragende til at undervise børn og unge.

Svend er en dygtig ung fremadstormende trommeslager, der virkelig er passioneret i sin tilgang til musikundervisningen. Svend har stor erfaring i at undervise børn og har været tilknyttet Instrumentskolen Aarhus i flere sæsoner, hvor han underviser børn i både trommer, klaver og guitar.

Fordi Svend er så passioneret og musikalsk, er han et fremragende valg til dig, der gerne vil videre med dit trommespil eller måske kunne tænke dig at begynde på trommer.

Svend underviser kun hjemme hos dig privat i trommer. Du skal derfor påregne et kørselsgebyr oven i priserne her.

Klaver

Svend er også en glimrende pianist og kan uden problemer undervise øvede og begyndere i klaver. Er virkelig god til at motivere børn til at øve sig. Så skal dit barn starte til klaver, er Svend et virkelig godt valg.

50 pct i rabat på første lektion
Husk du får 50 pct. i rabat på introlektionen (30 min.) med Svend, hvis du som ny elev mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Svend underviser udelukkende hjemme hos dig i trommer. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. I klaver underviser Svend i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Svend og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked