Thilde D.

Hørelære/Musikteori, Klaver, Sammenspil, Sang, Sangskrivning
Dygtig konservatorieelev tilbyder undervisning i sang og sangskrivning til både begyndere og øvede. Der tilbydes også undervisning i klaver, hørelære/musikteori og sammenspil til begyndere.

Om Thilde
Hej, mit navn er Thilde, og jeg går på konservatoriet i Aarhus.

Jeg er rytmisk sanger og sangskriver. Jeg bruger det meste af min tid på det, jeg elsker allermest, nemlig at synge og skrive sange.

Min erfaring
Jeg har gået på talenthold og musikskoler, siden jeg var 10 år, hvor jeg der har modtaget undervisning i sang, klaver, sammenspil, teori, hørelære og meget mere.

Pt. studerer jeg på konservatoriet i Aarhus.

Jeg dimitterede fra Vejen Gymnasium i 2019 som musiksproglig student og har især på gymnasiet dyrket kor, sangundervisning og musical.

Jeg elsker selv at synge en masse forskellige genrer og dykke ned og fordybe mig i hver dem.

Om undervisningen
Timerne hos mig skal for det første være sjove og et trygt sted, hvor det er okay at lave fejl, samt et sted, hvor du kan mærke, at du bliver bedre for hver gang. Jeg vil tage udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og hvad du drømmer om, og sammen kan vi tilrettelægge din undervisning perfekt til dig og dit niveau.

I sangundervisningen vil vi for eksempel arbejde med
– Kroppen/øvelser (som sanger er det vigtigt at passe på sin stemme, og vi vil derfor arbejde med, hvordan man bruger sin stemme rigtigt)
– Tekst, udtale og udtryk
– Performance (indlevelse, nærvær)

Du har også mulighed for at kombinere sangundervisning med sangskrivning eller sangundervisningen med klaver. Så kan du fx øve dig i at spille til, når du synger.

Det vigtigste er, at vi har det sjovt, og at vi tilrettelægger undervisningen efter dine ønsker.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Thilde D. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Thilde D. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Thilde D. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked