Thomas B.M.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar, Ukulele
Passioneret underviser med speciale i rhythm & blues og hiphop.

Om Thomas
I min dagligdag bruger jeg guitaren/musikken til at koble af, udtrykke mig og udfolde min kreative side. Inspireret af hvordan Jimi Hendrix og Curtis Mayfield brugte akkordernes skalaer til både at spille lead og rytme, kombineret med diverse fingerspilstekniker, 12-bar blues, samt viden og evnen til at improvisere har jeg udviklet min egen spillestil. Jeg har gennem tiden komponeret mange instrumentalnumre i mit hjemme studie, bl.a. for rapartister.

Om undervisningen
Er du helt nybegynder og vil gerne i gang med at spille nogle akkorder og få en forståelse af guitaren? Ønsker du at komponere din eget musik? Sidde med din guitar og bare improvisere noget fed blues? Jeg ligger vægt på at undervisningen skal være sjov og enkel, og at eleven går fra lektionen med viden, der giver mulighed for at udvikle hans/hendes musikalske evner, uanset om det er blues, pop, rock, folk eller improvisation.

Den første lektion
Til at starte med vil jeg lære eleven at kende samt elevens niveau og ønsker til undervisningen. På den måde kan vi bedst muligt komme i gang med undervisningen og sætte nogle mål.

Underviser også hos dig?

Ja, Thomas underviser kun hos eleven.

Onlineundervisning

Thomas B.M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Thomas B.M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Thomas B.M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked