Thomas H.

Bratsch, Cello, Kontrabas, Mandolin, Ukulele, Viola, Violin
Meget erfaren, konservatorieuddannet violonist og bratschist (viola) tilbyder undervisning på alle niveauer i Fredericia, Vejle, Hedensted, Horsens og Juelsminde. Underviser også i ukulele, mandolin, cello og kontrabas.

Om Thomas
Uddannet på Det fynske Musikkonservatorium på viola (bratsch) og violin. Har assisteret i Odense Symfoniorkester og har undervist på kommunale musikskoler siden 1982 og er nu ansat ved Musikskolen, Hedensted Kommune. Spiller af og til ved kirkekoncerter.

Tilbyder undervisning i Violin, viola, cello og kontrabas samt ukulele og mandolin. Uddannet som Suzuki-lærer i både viola og violin. Har erfaring i at undervise på alle niveauer.

Thomas tilbyder undervisning i Hedensted, Vejle, Fredericia, Horsens og eventuelt i sit eget hjem i Stouby (postnummer 7140, beliggende imellem Vejle og Juuelsminde).

Thomas underviser i Fredericia, Vejle, Hedensted, Horsens og Juelsminde.
Thomas underviser på forskellige vilkår i de forskellige byer, han tilbyder undervisning i. Han kan altid komme til dig og undervise (mod et beskedent gebyr), men ellers er mulighederne følgende. Thomas fortæller:

”I Fredericia kan det indtil videre foregå på Den Kreative Skole, Kongensgade 111, 7000 Fredericia, hvis det er mandag aften. Ellers må vi finde en anden løsning og et kørselsgebyr (40 kr). I Vejle må det foregå hjemme hos eleven, og i Hedensted har jeg et lokale. I Vejle, tager jeg f. ex. 40 kr i kørsel pr gang og ca. 25-30 kr. til Horsens.”

Få 50 pct. i rabat på din første lektion
Du får som ny elev 50 pct. på din første lektion (30 min.), hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget hjem eller lokale (se ovenfor)

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.