Thomas M.

Elbas, Hørelære/Musikteori, Klaver, Kontrabas, Sammenspil
Konservatiorieuddannet kontrabassist og elbassist underviser alle aldre og niveauer. Er også en dygtig pianist og underviser således også i klaver og endvidere teori og hørelære mm.

Om Thomas:
Thomas er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium med en kandidat i kontrabas og sammenspilsledelse, samt speciale om undervisning i improvisation og interaktion. Han har modtaget undervisning af Torben Bøtker Bjørnskov, Jesper Bodilsen, Morten Hansen, Ivan Medvedev, Lee Pearson, Hugo Rasmussen, Carsten Dahl , Lars Jansson og mange flere.

Eftertragtet bassist
Han er en meget aktiv musiker i den danske jazzscene og har spillet til en lang række festivaler i såvel ind- og udland, heriblandt New York, Gent, Vilnius, Riga og Gøteborg. Han er vært for en jazz jam i Aalborg, en eftertragtet freelance bassist, samt fast medlem af Salvador Olmos Kvartet, Mixture Jazz Quartet og Raphael Gimenes & As Montanhas De Som mm.

Dedikeret underviser på klaver, elbas, kontrabas, teori og sammenspil
Han er en meget passioneret og dedikeret underviser og har allerede 10 års erfaring indenfor feltet, herunder undervisning i klaver, elbas, kontrabas, teori, improvisation og sammenspil. Han har brugt meget tid og energi på at forme sin pædagogiske metode og materiale og mener, at det bedste man kan bruge sine evner på er at lære fra sig og berige andre gennem ens passion. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, ønsker og behov.

50 pct rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 min af introlektionen, hvis du minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Thomas M. og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked