Thomas M.

Elbas, Hørelære/Musikteori, Klaver, Kontrabas, Sammenspil
Konservatiorieuddannet kontrabassist og elbassist underviser alle aldre og niveauer. Er også en dygtig pianist og underviser således også i klaver og endvidere teori og hørelære mm.

Om Thomas:
Thomas er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium med en kandidat i kontrabas og sammenspilsledelse, samt speciale om undervisning i improvisation og interaktion. Han har modtaget undervisning af Torben Bøtker Bjørnskov, Jesper Bodilsen, Morten Hansen, Ivan Medvedev, Lee Pearson, Hugo Rasmussen, Carsten Dahl , Lars Jansson og mange flere.

Eftertragtet bassist
Han er en meget aktiv musiker i den danske jazzscene og har spillet til en lang række festivaler i såvel ind- og udland, heriblandt New York, Gent, Vilnius, Riga og Gøteborg. Han er vært for en jazz jam i Aalborg, en eftertragtet freelance bassist, samt fast medlem af Salvador Olmos Kvartet, Mixture Jazz Quartet og Raphael Gimenes & As Montanhas De Som mm.

Dedikeret underviser på klaver, elbas, kontrabas, teori og sammenspil
Han er en meget passioneret og dedikeret underviser og har allerede 10 års erfaring indenfor feltet, herunder undervisning i klaver, elbas, kontrabas, teori, improvisation og sammenspil. Han har brugt meget tid og energi på at forme sin pædagogiske metode og materiale og mener, at det bedste man kan bruge sine evner på er at lære fra sig og berige andre gennem ens passion. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, ønsker og behov.

50 pct rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 min af introlektionen, hvis du minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Thomas M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Thomas M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Thomas M. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked