Tine

Klaver, Sang, Sangskrivning
Sang, sangskrivning og klaver. Dygtig til det sangtekniske og til at udvikle netop din stemmes særpræg.

Om Tine:
Tine er 20 år gammel og opvokset i Aalborg. Hun har sunget og spillet siden hun var 9 år gammel og er i dag bachelorstuderende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Tine har tidligere færdiggjort 3 år på MGK Nord (Musikalsk Grund Kursus) og spiller i dag med sit eget band.

Bandet spiller Tines kompositioner og sammen har de stået på utallige scener rundt omkring i landet. I foråret udgav de Ep’en “Lovesome Relations” som kan findes på Spotify, iTunes mm.

God til at undervise børn og unge
Tine er ved siden af sit studie ansat på Vesterkærets Fritidscenter i Aalborg som musikmedhjælper. Her underviser hun børn i alderen 10-16 år i både sang, klaver, sammenspil og ssb. Derudover er hun kirkesanger vikar i Nørresundby og Lindholm kirke.

Tine siger om undervisningen:
“Jeg tror på at man som sanger har nogle vidt forskellige behov. Der vil være overordnede metoder i min undervisning og generelle råd, som vil passe på alle, men den mere detaljerede del skal skabes ud fra elevens behov. Alle synger med hver deres stemme på hver deres niveau. Jeg vil være med til at guide eleven uden at gå ind og ændre på de særpræg, som ligger i den enkelte elevs stemme.”

Klaverundervisning
Tine underviser i klaver for begyndere. Det vil være for at forstå basis ved klaveret men primært for at have det sjovt. Eleven vil have mulighed for at komme med inputs til sangvalg og fokusområder.

Sangskrivning
Sangskrivning er et område Tine har beskæftiget sig med i 10 år. Det er en meget personlig ting og derfor vil meget af undervisningen også være samtale omkring emnet. Fokus vil bl.a. ligge på udtryk, stemning og tekstlige finesser. Om du skriver sange på klaver, guitar, ukulele eller bare har nogle fede ide’er til melodier så er Tine klar til at hjælpe dig videre.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale i Aalborg C.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Tine og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked