Tine

Klaver, Sang
Dygtig sangerinde og pianist fra Musikvidenskab underviser på alle niveauer. Underviser i klaver - både klassisk og rytmisk - og også i saxofon.

Om Tine
”Mit navn er Tine, jeg er 25 år og jeg er ved at færdiggøre min uddannelse på Musikvidenskab i Århus. Mit hovedinstrument er rytmisk sang, som jeg har beskæftiget mig med i rigtig mange år og i mange forskellige sammenhænge.

Sang, klaver og saxofon
Jeg har både optrådt med bands og som solist ved forskellige lejligheder og begivenheder samt sunget i forskellige rytmiske kor på højt niveau. Ved siden af dette skriver jeg selv sange, hvor jeg nyder at lege med ord og udtryk.

Med min uddannelse fra musikvidenskab har jeg desuden opnået gode kompetencer inden for saxofon og klaver, hvor jeg har beskæftiget mig med mange forskellige genrer og stilarter. Læs mere om klaverundervisningen og saxofonundervisningen nederst.

Om sangundervisningen:
Jeg lægger meget vægt på, at det skal være trygt og sjovt at komme til undervisning. Alle sangere er forskellige og har hver sin unikke lyd, og derfor tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte elev og dennes niveau, ønsker og behov.
Vi kommer bl.a. til at arbejde med:
– Vejrtræknik
– Støtte
– Klang
– Udtryk/performance

Da jeg har gode erfaringer med Anne Rosing metoden, kommer dele af undervisningen til at bestå af kropslige øvelser, da det kropslige arbejde er fundamentalt for opbygningen af en sund stemme og sangteknik. Når sangteknikken er på plads, får man en meget større frihed til at udtrykke sig kunstnerisk.

Om klaverundervisningen:
Klaverundervisningen skal være sjov og vedkommende, og derfor tilpasser jeg altid undervisningen til elevens ønsker. Jeg underviser både i rytmisk og klassisk klaver samt brugsklaver. Derfor er der både mulighed for lære at udtrykke sig i genrer som f.eks. jazz, blues, pop/rock, at spille klassiske værker og at lære at akkompagnere sig selv eller andre. Du kommer til at udvikle din musikalske forståelse, og du lærer at læse noder og spille akkorder.

Om saxofonundervisningen:
Saxofonen er et enormt alsidigt instrument og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Spilleglæden er i centrum i undervisningen, og som begynder kommer du derfor meget hurtigt til at spille en masse forskellige sange i forskellige stilarter. Vi kommer bl.a. til at arbejde med:
– Blæseteknik
– Klang
– Nodelæsning
– Improvisation
– Udtryk
Jeg glæder mig til at introducere dig til dette skønne instrument!

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Tine og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked