Tobias G.

Akustisk guitar, Elbas, Elektronisk musik, Guitar, Klaver, Rytmisk guitar
Underviser med fokus på en lærerig og sjov undervisning!

Om Tobias
Hej jeg hedder Tobias og er 24 år. Jeg bor i Slagelse hvor jeg har eget studie og øvelokale. Jeg har dyrket musikken siden jeg var 12 år gammel på flere forskellige måder.

Siden jeg startede har jeg arbejdet med alt fra solospil til band/sammenspil.

Ved siden af de instrumenter jeg kan spille på, producerer jeg også elektronisk musik i Ableton Live 11.1. Her arbejder jeg med alle genre som findes, og har også erfaring med recording af artister.

Udover mine musikalske egenskaber, så underviser jeg også som musiklærer/vikar på Nymarkskolen i Slagelse. Her har jeg arbejdet i 4 år med faste musiktimer hvert år.

Jeg egner mig derfor specielt til yngre elever, da jeg gennem dette arbejde har tilegnet mig mange pædagogiske egenskaber som gør det nemt at undervise unge nybegyndere.

Undervisning
Min undervisning skal være underholdende, men relevant for læringen. Jeg ved at teori og teknik er en vigtig del af at lære sit fag, men at dette også kan være med til at man hurtigt mister interessen eller modet på at lære sit nye instrument at kende.

Derfor er jeg altid åben for at undervisningen tager en drejning, hvis det bliver for kedeligt og der er brug for lidt sjov for at holde sig motiveret.

I Elektronisk musik undervisningen (begynder til øvede) vil jeg specielt fokusere på hvad jeg selv, eller du, har lavet af musik i din fritid. Her vil vi kigge projekter igennem for at lære af både fejl og gode idéer. Jeg anbefaler at du bruger Ableton Live 11.1 for at få mest ud min undervisning her. Dog kan vi stadig arbejde med både teori, inspiration, mix og mastering hvis vi ikke bruger det samme program.

Når du skal lære at spille guitar (begynder) hos mig, er der fokus på at lære at bruge guitaren så det automatisk bliver nemmere at lære nye numre, jo længere vi kommer i processen. Jeg indrager derfor også teori for at man i sin fritid selv kan læse akkorder eller tabulatur.

Når du skal lære at spille klaver (begynder) hos mig, så er der fokus på akkordlæring. Det vil sige at vi bruger teorien til hurtigt at lære selv at spille numre, hvis bare man har akkorderne.

Når du skal lære at spille bas (begynder) hos mig, fokuserer vi på bassens toner og hvordan man kan bruge akkorder til at spille bas til alle mulige sange. Jeg har selv spillet meget bas i “jam” sammenhæng. Det vil sige at jeg bestemt fokuserer på at man lærer bassen så godt at kende, at man kan lære at spille numre kort tid efter at man har læst akkorderne til dem.

Første lektion
Vi skal lære hinanden at kende! Jeg skal have et overblik over hvem du er, hvor meget du allerede har spillet på dit instrument og hvad dine forventninger er til mig. Vi skal finde ud af hvad du vil lære og sammen finde ud af hvad der er sjovest og mest lærerigt at starte med sammen!

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Tobias G. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225kr.
45 minutter: 300kr.
60 minutter: 375kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Tobias G. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked