Tobias S.

Basun, Hørelære/Musikteori, Trombone
Talentfuld basunist underviser begyndere og øvede i trombone.

Om Tobias
Hej, jeg hedder Tobias, og jeg er 19 år gammel. De seneste år har jeg gået på Sankt Annæ Gymnasium. Fra august måned 2019 skal jeg studere på Syddansk Musikkonservatorium med hovedfag i rytmisk trombone.

Spillet siden tredje klasse
Jeg startede med at spille trombone, da jeg gik i 3. klasse, og jeg har gjort det lige siden. I min karriere som udøvende musiker har jeg beskæftiget mig med en række discipliner som solospil, improvisation, hørelære/musikteori, komposition og sammenspil i alle former: harmoniorkester, symfoniorkester, messingensemble, big band, jazz combo og mere til. De seneste 3 år har jeg fortrinsvist beskæftiget mig med jazz, soul, pop og beslægtede genrer.

Underviser på alle niveauer
Jeg har erfaring med at undervise basunister på alle mulige forskellige niveauer, og jeg tager mit ansvar som underviser meget seriøst. Jeg lægger stor vægt på at forberede mig grundigt og lave individuelt undervisningsmateriale til den enkelte elev, da jeg tror på at struktur og kontinuitet i en øveproces i høj grad kan fremme en musikalsk udvikling.

Jeg forsøger således på bedste vis at forstå den enkelte elevs ønsker og behov med henblik på at sammensætte et sjovt og givtigt undervisningsforløb. Nogen har brug for hjælp til teknik, mens andre ønsker at træne sine ører, musikalitet og udtryksform. I min undervisning er der plads til begge dele og mere til.

Underviser også hos dig?

Ja. Tobias underviser kun hos eleven. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Tobias S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Tobias S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Tobias S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked