Tobias Y.

Klaver, Klaver for begyndere, Sang
Vi synger og spiller sammen, fordi vi ikke kan lade være!

Om Tobias
Tobias Yohannes er rytmisk sanger og har beskæftiget sig med musik og sang de sidste 15 år samt modtaget undervisning på hhv. kommunale musikskoletilbud, MGK Sjælland og lektorer fra de danske konservatorier. Tobias har rødder i kirke og- korverden, men performer nu primært med band. Som sanger bevæger Tobias sig ofte indenfor soul, pop, funk og jazz, men han har også tidligere beskæftiget sig med genrer såsom Bossa Nova og Musical. Ved siden af sangerrollen spiller Tobias brugs/rytmeklaver og klassisk klarinet. Som sangunderviser benytter Tobias sig primært af teknikker fra Cathrine Sadolins Komplette Sangteknik og Anne Rosings teorier om sangerkrop og kernestemme. “Jeg har stået på en scene det meste af mit liv og glæder mig til at give noget af den glæde videre”, siger Tobias.

Om undervisningen
For Tobias er performance en stor del af udtrykket som sanger/sangerinde. Hvilken historie skal fortælles, og hvordan opnås dette bedst? Tobias arbejder meget med sangerkroppen som instrument, hvilket indebærer korrekt positionering, åndedræt, støtte og opmærksomhed på eventuelle irritationer på hals/stemmebånd. Som elev hos Tobias tager I afsæt i lige præcis det, du ønsker at arbejde med og forbedre dig indenfor, hvad end det er kunstnerisk udtryk, klangfarve, dramatik, støtte eller noget helt femte, du kommer med.

Musik er oftest sjovest, når man beskæftiger sig med noget man kan lide. Derfor kan du nemt komme til at forme undervisningen præcis, som du ønsker.

(NB: Tobias underviser også børn og brænder meget for musikpædagogik. Han har stor pædagogisk erfaring med børn fra 6 års-alderen og opefter).

Den første lektion
Ved den første lektion kommer I til at bruge tid på at lære hinanden at kende, samt forventningsafstemme, så Tobias ved hvad du ønsker at arbejde med. Dernæst vil han rigtig gerne høre din stemme, så han har et lydbillede af dig som sanger. Til sidst lægger vi en plan for hvilke sange, vi skal arbejde med fremadrettet.

Underviser også hos dig?

Ja, Tobias kommer til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt).

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Tobias Y. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked