Troels

Trommer
Trommeslager uddannet i London og med kandidatgrad fra Syddansk Musikkonservatorium. Underviser på alle niveauer.

Om Troels
Troels har spillet trommer siden han var 11 år, er uddannet på London Centre of Contemporary Music (BMus) og har for nyligt afsluttet sin kandidatgrad som rytmisk musiker/musikpædagog på Syddansk Musikkonservatorium. Troels underviser elever i alle aldre, fra nybegynder til avanceret niveau.

Undervisning i trommer
Troels har været trommeslager i mange forskellige musikalske sammenhænge både i Danmark og i sine 3 år i London, i alt fra rock/metal, til funk, soul, pop, hiphop og jazz. Erfaringer tager han med sig i undervisningen, hvor der bl.a. kan arbejdes med:
– Groove og rytmer
– Teknik
– Musikalitet
– Solospil
– Nodelæsning
– Koordination
Undervisningen handler om at hjælpe eleven til at kunne udtrykke sig musikalsk bedst muligt på trommerne. Eller med andre ord: Udvikle sin egen personlige stemme på instrumentet.

Første lektion
Den første lektion vil vi bruge på at tilrettelægge et undervisningsforløb, der bliver tilpasset den enkelte elevs niveau og ambitioner. Vi vil blande de forskellige førnævnte elementer i undervisningen så vi sikrer en god udvikling hos eleven, både mht. de tekniske evner, men også generelt som musiker.

Mest af alt er glæden ved at spille musik og trommer det bærende. Det skal først og fremmest være sjovt og spændende at spille!

Book en lektion med Troels i dag
Få 50 pct rabat på din første lektion med Troels (de første 30 min.), hvis du som minimum napper et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja i en radius på 10 km fra Nørrebro. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Undervisningen foregår ellers i eget øvelokale på Nørrebro.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Troels og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked