Uffe

Elbas, Klaver, Sammenspil
Dygtig og alsidig konservatorieudannet bassist tilbyder undervisning i alle rytmiske genrer til både begyndere og viderekomne. Underviser også i klaver.

Om Uffe:
”Mit navn er Uffe og jeg er for nyligt blevet bachelor fra Syddansk Musikkonservatorium i rytmisk bas. Jeg betragter mig selv som en alsidig musiker, der holder af at blive udfordret og som vægter min sound og personlige spillestil højt.

I løbet af min karriere som bassist har jeg medvirket i flere forskellige bands, her i blandt blues-, metal-, rock-, jazz- og pop-bands og jeg har bl.a. spillet på Smukfest og i Go’ aften danmark, samt medvirket på diverse udgivelser. I dag spiller jeg i Maja og de sarte sjæle, Oliver Blanc og Big Sky Country.”

Om undervisningen:
”De sidste 3 år har jeg undervist i sammenspil, bas og klaver både på musikskole og privat. I min undervisning tager vi udgangspunkt i, hvad du brænder for at lære – om det så er teori, noder, slap, plekterspil, rock riffs eller noget helt andet.”

Klaver
Uffe er også dygtig til at undervise i klaver og underviser både børn og unge, og vi kan varmt anbefale ham, hvis du er begynder og ønsker at komme i gang med klaveret. Husk, at du altid får 50 pct. rabat på introlektionen (de første 30 min.), hvis du mindst napper et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Uffe og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked