William

Elektronisk musik, Musik- og lydproduktion
Selvstændig producer, med stor forståelse for den nørdede side af lydstudiet, tilbyder undervisning i lydteknik, musikproduktion og mix samt opsætning og installation af hjemmestudiet.

Om William
William er en ung, upcomming producer bosat i Aarhus. Han har eget lydstudie beliggende i Åbyhøj, Purple Room Studio, hvorfra han primært beskæftiger sig med vækstlagsmusik.
William har altid haft en forkærlighed for den ”nørdede” side, hvor computeren er i højsædet. Det meste af det musik som han producerer bliver lavet ”in-the-box”.

”Min erfaring kommer i stor grad af min forkærlighed for computeren og alle dens muligheder. Jeg startede, som de fleste andre, med en iMac hjemme i stuen. Et setup, som sidenhen har vokset sig større, og som nu er blevet et veletableret lydstudie ude i Åbyhøj. Jeg har altid været god til at få det maksimale ud af relativt simple setups, og bevise at man ikke nødvendigvis skal bruge de dyreste mikrofoner eller fedeste preamps, for at skabe rigtig fin musik.

Derudover har jeg arbejdet fuld tid i musikforretningen ”4Sound” i Aarhus i 3 år, hvor jeg har hjulpet kunder, hvis der har været problemer med de produkter, som vi har solgt. Det har derudover været et krav at jeg kunne finde ud af alle de større DAWs. Det betyder, at selvom jeg selv arbejder med Logic Pro X til dagligt, kan jeg sagtens hjælpe dig i gang med Studio One, Cubase eller noget tredje.

Da jeg stadig arbejder deltid i butikken, har jeg konstant fingeren på pulsen i form af nye produkter og software.”

Om undervisningen
”Undervisningen vil primært være for nystartede folk, men er også egnet for mere rutinerede folk i studiet.

Undervisningen vil typisk foregå hjemme ved dig, så vi kan få dit hjemmestudie sat op og installeret korrekt. Vi vil bruge den første del af undervisningen på dette. Er du i tvivl om du har alt hvad du skal bruge for at komme i gang, kan vi skrives ved inden første lektion.

Jeg vil derefter kunne hjælpe dig godt i gang med programmerne, så du kan manøvrere rundt på den platform, du ønsker at arbejde på. Vi kan herefter gå mere i dybden med produktion og mix af musik, når du har ”the basic” på plads. Du vil på den måde have en hjælpende hånd fra den helt spæde start af dit studie og helt ind til du selv mener at kunne stå på egne ben og lave musik.

Hvis du har behov for det, vil jeg meget gerne hjælpe med opsætning og installation af drivere, software, programmer mm., så det hele bare spiller, når du vil være kreativ.

Jeg ser for ofte at besvær med det tekniske i studiet står i vejen for den kreative process, som de fleste ønsker at komme i.”

Book en lektion med William i dag
Husk, du får som ny elev altid 50 pct. rabat på din første lektion (30 min.), hvis du mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

 

Underviser også hos dig?

Undervisningen foregår primært hos dig. Ellers kan undervisningen foregå i eget studie.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til William og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked