Dan Gabriello

Klassisk sang, Sang
Operasanger med international karriere underviser den ambitiøse sanger i sangteknik. Undervisningen har således fokus på det tekniske ved stemmen.

Om Dan Gabriello
Dan Gabriello har igennem sin internationale sceniske karriere optrådt over hele verden som ledende operasolist med speciale i det Italiensk dramatiske baryton repertoire – også kaldet ”SKURKE, FADER, HELTE faget” med stor succes – og er i da en meget efterspurgt solist på mange af den internationale operaverdens største operahuse.

Har lige siden sin egen studietid i Rom i Italien under den legendariske Italienske baryton Maestro Paolo Silveri og siden under sine vokale og dramatiske studier ved det vokale perfektions studie på Teatro alla Scala i Milano undervist i sangteknik ud fra teorien og læren i den klassiske Italienske sangskoles teknik – også betegnet som ”Ciaro/Scuro-teknik” med det formål at gøre elevens stemme ensklingende i alle vokale registre – og at elevens stemme kan høres klart på lang afstand i et stort auditorium f.eks et teater, et operahus, en koncertsal m.m. med et stort publikum uden brug af mikrofon.

Undervisning i sangteknik
Dan Gabriello underviser således ”kun i sangteknik” – og med det formål at udvikle en sund sangteknik. Hvis eleven ønsker en pianist til at akkompagnere forskellige sange, arier m.m., som et led i undervisning, så kan dette arrangeres imod ekstra betaling til pianisten.

I undervisningen indgår også information om den Italienske operas historie fra 1840 – 1952 set i forhold til den samtidige social politiske udvikling i Italien og i Europa, idet forståelsen heraf er vigtig for forståelsen af konkrete arie udvalg fra hovedsageligt Italienske operaer.

Undervisningssted
Dan Gabriello underviser på Juhl Sørensens Klaverfabrik, Brofogedvej 10, 2200 Kbh. N, men privatundervisning i hjemmet inden for rimelig afstand fra Københavns centrum kan tilbydes imod et ekstra transportgebyr, som aftales nærmere – alt afhængig af lokation og afstand.

Hvis undervisning skal foregå i hjemmet, skal der være et klaver eller som minimum et elektronisk klaver eller tilsvarende til stede – ellers er det ikke muligt at undervise og gennemføre vokalise øvelser, som udgør basiselement i undervisningen.

Der undervises også gerne i hold, hvis det måtte have interesse.

50 pct i rabat på introlektionen
Du får som ny elev 50 pct. i rabat på de første 30 min af introlektionen, hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Dan Gabriello underviser på Juhl Sørensens Klaverfabrik, Brofogedvej 10, 2200 Kbh. N, men privatundervisning i hjemmet inden for rimelig afstand fra Københavns centrum kan tilbydes imod et ekstra transportgebyr, som aftales nærmere – alt afhængig af lokation og afstand.

Priser

30 minutter: 230 kr.
45 minutter: 345 kr
60 minutter: 460 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Dan Gabriello og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked