Dan Gabriello

Klassisk sang, Sang
Operasanger med international karriere underviser den ambitiøse sanger i sangteknik. Undervisningen har således fokus på det tekniske ved stemmen.

Om Dan Gabriello
Dan Gabriello har igennem sin internationale sceniske karriere optrådt over hele verden som ledende operasolist med speciale i det Italiensk dramatiske baryton repertoire – også kaldet ”SKURKE, FADER, HELTE faget” med stor succes – og er i da en meget efterspurgt solist på mange af den internationale operaverdens største operahuse.

Har lige siden sin egen studietid i Rom i Italien under den legendariske Italienske baryton Maestro Paolo Silveri og siden under sine vokale og dramatiske studier ved det vokale perfektions studie på Teatro alla Scala i Milano undervist i sangteknik ud fra teorien og læren i den klassiske Italienske sangskoles teknik – også betegnet som ”Ciaro/Scuro-teknik” med det formål at gøre elevens stemme ensklingende i alle vokale registre – og at elevens stemme kan høres klart på lang afstand i et stort auditorium f.eks et teater, et operahus, en koncertsal m.m. med et stort publikum uden brug af mikrofon.

Undervisning i sangteknik
Dan Gabriello underviser således ”kun i sangteknik” – og med det formål at udvikle en sund sangteknik. Hvis eleven ønsker en pianist til at akkompagnere forskellige sange, arier m.m., som et led i undervisning, så kan dette arrangeres imod ekstra betaling til pianisten.

I undervisningen indgår også information om den Italienske operas historie fra 1840 – 1952 set i forhold til den samtidige social politiske udvikling i Italien og i Europa, idet forståelsen heraf er vigtig for forståelsen af konkrete arie udvalg fra hovedsageligt Italienske operaer.

Undervisningssted
Dan Gabriello underviser på Juhl Sørensens Klaverfabrik, Brofogedvej 10, 2200 Kbh. N, men privatundervisning i hjemmet inden for rimelig afstand fra Københavns centrum kan tilbydes imod et ekstra transportgebyr, som aftales nærmere – alt afhængig af lokation og afstand.

Hvis undervisning skal foregå i hjemmet, skal der være et klaver eller som minimum et elektronisk klaver eller tilsvarende til stede – ellers er det ikke muligt at undervise og gennemføre vokalise øvelser, som udgør basiselement i undervisningen.

Der undervises også gerne i hold, hvis det måtte have interesse.

50 pct i rabat på introlektionen
Du får som ny elev 50 pct. i rabat på de første 30 min af introlektionen, hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Dan Gabriello underviser på Juhl Sørensens Klaverfabrik, Brofogedvej 10, 2200 Kbh. N, men privatundervisning i hjemmet inden for rimelig afstand fra Københavns centrum kan tilbydes imod et ekstra transportgebyr, som aftales nærmere – alt afhængig af lokation og afstand.

Onlineundervisning

Dan Gabriello tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Dan Gabriello tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 230 kr.
45 minutter: 345 kr
60 minutter: 460 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Dan Gabriello og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked