Onlineundervisning

Onlineundervisning foregår enten i realtid eller via personligt tilpassede videolektioner. Onlineundervisning er et rigtig godt alternativ til den fysiske instrumentundervisning, hvis der ikke er en underviser i dit lokalområde.

Få en gratis lektion!

Vi giver gode rabatter på onlineundervisning til alle nye elever, der køber turkort. Første lektion (30 min.) er gratis, hvis du køber 10-turs kort. Jo flere lektioner, du køber, jo højere rabat. Det fremgår på undervisernes profiler, hvem der tilbyder onlineundervisning og hvilke rabatter, du kan få.

To måder at få onlineundervisning på

1) Undervisning i realtid – få feedback med det samme

Du mødes online med din instrumentunderviser på Zoom, Skype, Facetime eller en anden platform, du allerede kender og bruger til daglig i din kommunikation. Du skal blot have en almindelig, god internetforbindelse, og du og din instrumentunderviser bliver indbyrdes enige om, hvilken platform I ønsker at benytte til undervisningen.

Fordelen er, at du kan sidde i trygge rammer derhjemme og modtage undervisning direkte på skærmen. Du kan endda optage lektionen og se den igen bagefter og spole frem og tilbage, så mange gange du vil. Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra både elever og undervisere, der ser flere fordele i dette format, hvor det også er nemt at dele filer og dele skærm osv.

2) Videoundervisning – få din egen personlige video

En anden løsning er personligt tilpassede videolektioner, som din underviser producerer til lige netop dig. Dette kan ikke sammenlignes med en gratis youtube-video lavet af en fremmed musiker, da der her er tale om din egen individuelle video, der er målrettet lige præcist dit niveau og med dine unikke forudsætninger in mente. Du og din underviser aftaler således på forhånd, hvad videoen skal omhandle.

Fordelen er, at du kan gemme videofilen og tage lektionen igen og igen uden ekstra beregning, og du kan nemt sætte på pause undervejs og spole frem og tilbage, indtil du har fået det hele med.

Prisen for online-lektioner

Prisen for online-/videolektioner er de samme som for fysiske lektioner. I tilfælde af en videolektion vil lektionslængden i sidste ende svare til ca. 80% af en fysisk lektion ansigt til ansigt, da elevens taletid er skåret fra, og da der også skal være tid til at uploade filen og sende den afsted.

Lad ikke din udvikling gå i stå

For mange elever vil en onlineløsning være et rigtig godt alternativ, hvis man ikke har mulighed for fysisk undervisning. Det er nemlig vigtigt for din udvikling, at du får kontinuitet i din undervisning, og at der ikke bliver for lang pause imellem lektionerne.

Er du igangværende elev, kan en videoløsning fra tid til anden således godt fungere som erstatning for den almindelige undervisning, hvis man f.eks. er udenbys i længere tid af gangen og ikke ønsker at sætte undervisningen på pause. Du og din underviser kan frit veksle mellem fysiske og online lektioner, hvis du ønsker det.

Er du ny elev, så prøv det af, hvis du ikke kan finde en underviser i dit lokalområde. Der er rabat at hente, hvis du efter introlektionen køber turkort 🙂