fbpx

Onlineundervisning

Instrumentundervisning.dk lancerer nu muligheden for onlineundervisning – enten som virtuel undervisning over fx skype, messenger, facetime eller lignende eller via videoundervisning, hvor du får din egen personligt tilpassede video. Fjernundervisning er et rigtig godt alternativ til den fysiske instrumentundervisning, hvor der måske ikke lige er en underviser i dit lokalområde.

Onlineundervisning 

Mange af vores undervisere tilbyder nu onlineundervisning. Onlineundervisning kan også være for dig, der bor et sted, hvor der ikke lige er en underviser rundt om hjørnet. Eller måske fordi du blot foretrækker onlineundervisning og kan se de mange fordele ved formatet.

Første lektion er gratis!* 

Vi giver selvfølgelig gode rabatter på onlineundervisning til alle nye elever, der køber turkort. Første lektion (30 min.) er gratis, hvis du køber 10-turs kort*.  Jo flere lektioner, du køber jo højere rabat. Det fremgår endvidere på undervisernes profiler hvem der tilbyder onlineundervisning og hvilke rabatter, du kan få.

Du må altså ikke gå ned på musik! 🙂 Så hvorfor ikke komme i gang med instrumentundervisning online med det samme?

Se på profilerne for underviserne, hvilke undervisere der tilbyder onlineundervisning. Der kommer flere og flere undevisere på instrumentundervisning.dk, der tilbyder denne løsning.

To måder at få onlineundervisning på – virtuel lektion eller via personlig undervisningsvideo

Hos instrumentundervisning.dk tilbyder vi onlineundervisning på to måder: enten via en virtuel lektion med en af vores dygtige instrumentundervisere via én af de sociale platforme du kender så godt i forvejen – skype, messenger, facetime eller lignende eller via videoundervisning, hvor du får en personlig, skræddersyet undervisningsvideo lavet specielt til dig. Læs mere om de enkelte muligheder for onlineundervisning herunder.

1) Undervisning via skype, messenger, facetime eller lignende

Du kan nu mødes virtuelt med mange af vores instrumentundervisere over skype, messenger, facetime eller andre platforme, du allerede kender og bruger til daglig i din kommunikation. Du skal blot have en almindelig, god internetforbindelse, for at det er muligt.

Den enkelte instrumentunderviser og dig bliver efter aftalen om undervisning er indgået enige om, hvilken platform I ønsker at benytte til undervisningen.

Fordelen er, at du sidder i trygge rammer derhjemme og modtager undervisning direkte på skærmen. Du kan endda evt. optage lektionen og se den igennem bagefter og spole frem og tilbage lige så tosset du vil. Teknologien bliver bedre og bedre til det, og vi har allerede hørt mange positive tilbagemeldinger fra både elever og undervisere, der er i gang netop nu.

2) Videoundervisning – få din egen personlige video

En anden løsning for onlineundervisning er personligt tilpassede undervisningsvideoer, som din underviser producerer til lige netop dig. Du kender måske formatet fra youtube, men her er det din egen personlige video.

Det er en fordel, fordi du så i princippet for altid vil have lektionen liggende, og  du kan stoppe op undervejs og sidde og spole frem og tilbage igen og igen. Og så kan du også bestille lektioner , hvor du gennemgår specifikke emner eller sange – alt efter hvad din underviser finder hensigtsmæssigt.

Videoen vil så efter indgået aftale med instrumentundervisning.dk blive sendt via fx google drev, wetransfer, privatlink fra youtube, dropbox eller på anden vis, der passer dig og underviseren.

Prisen for en video

Du vil som ny elev typisk skulle betale prisen for 60 min. undervisning – også selvom videoen ofte vil være kortere. Det skyldes, at der er tale om en bestillingsopgave, og at der derfor er omfattende forberedelse og krav etc. til at producere videoen, så produktionstiden og forberedelsen vil i sig selv typisk vare mere end en time.

Bestiller du efter introvideoen et turkort, er der dog stadig gode rabatter at hente.

En video vil alt efter emne, sværhedsgrad, nummer og underviserens facon typisk vare fra 15-45 min., men det kan variere.

Som igangværende elev kan en videoløsning godt fungere som erstatning for den almindelige undervisning, og særlige aftaler kan i givet fald indgås med underviseren og instrumentundervisning.dk.

Lad ikke din udvikling gå i stå

For mange elever vil de to online-løsninger være et rigtig godt alternativ, hvis man ikke har mulighed for fysisk undervisning. Det er nemlig vigtigt for din udvikling, at du får kontinuitet i din undervisning, og at der ikke bliver for stor pause imellem lektionerne.

Er du ny elev, så prøv det af, hvis du har mod på det. Der er masser af rabat at hente, hvis du efter introlektionen køber turkort.