Om undervisningen

Først og fremmest skal du finde en lærer. Måske har du fundet én ved at se på profilerne, men ellers kan vi hjælpe dig. Ring eller skriv til os, så finder vi en god løsning, som passer dig. Det er ganske uforpligtende. Du kan se samtlige lærer på dit instrument ved at klikke på linket til det pågældende instrument på forsiden eller under ‘Instrumenter’.

Få din første lektion gratis!*

Du kan vælge at starte dit undervisningsforløb på to måder for at få rabat. Hvis du inden din første lektion køber mindst et 10-turs kort – uanset lektionslængde – smider instrumentundervisning.dk en lektion på 30 minutter oveni ganske gratis! Dvs. du får 11 lektioner for 10 lektioners pris (30 min.). Du kan også vælge at starte med at tage én helt uforpligtende lektion, og ønsker du efterfølgende at fortsætte kan du opnå 50 pct. på introlektionen, hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende. Du kan naturligvis også blot vælge at tage én lektion ad gangen, men så opnår du ikke rabat.

30, 45 eller 60 minutters lektioner

Vi opererer med tre længder på lektionerne: 30, 45 eller 60 minutter. Generelt kan man komme lidt mere i dybden med tingene med 45 eller 60 minutters lektioner, så det kan være værd at overveje, hvis budgettet tillader det. Du kan selv vælge, hvor ofte du ønsker at gå til undervisning, men vi anbefaler, at du går én gang om ugen eller hver 14. dag, hvis det er muligt, for det er vores erfaring, at du på den måde opnår de bedste resultater.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår typisk hos din lærer eller i et øvelokale tilknyttet ham eller hende. Nogle lærere kommer også gerne hjem til dig og underviser. Her skal du dog regne med et kørselsgebyr oveni, for det tager jo tid at komme frem og tilbage.
instrument_trommer

Filsofi

Al undervisning under instrumentundervisning.dk bygger på en klar undervisningsfilosofi. Vi søger sammen med eleven at skabe et kreativt miljø i trygge, hyggelige rammer, hvor der er plads til grin, samtidig med at vi vægter engagement og den faglige læring højt. Så bliv ikke overrasket, hvis du bliver budt en kop kaffe eller te, når du kommer til undervisning. Vi kan nemlig godt lide, at det er hyggeligt, for et trygt og rart læringsmiljø giver de bedste resultater. Det er vi slet ikke i tvivl om.

Moderne hjælpemidler

Flere af vores undervisere bruger moderne hjælpemidler som videoer, hvor lektierne bliver spillet igennem i langsom tempo, så du har lyd og billede på det, du skal øve sig på. Vi supplerer naturligvis med udleverede noder og andet materiale. Underviserne er dygtige og engagerede, så vi kan love dig, at hvis du øver dig, så opnår du hurtige fremskridt. Generelt går vi op i, at du lærer de grundlæggende færdigheder som akkordspil (for klaver og guitar), rytmer og – alt efter niveau – nodespil. For al undervisning gælder det, at læringen sker igennem både konkrete numre med tilknyttede øvelser osv.

Den røde tråd

Vi anser undervisningssituationen som et samspil mellem elev og lærer. Derfor tager vi naturligvis også udgangspunkt i dine ønsker for undervisningen. Så længe der er en rød tråd, og du udvikler dig godt, er vi glade. Vi går dog ikke på kompromis med det, du bare skal lære, men vi gør det forhåbentlig på en sjov og inspirerende måde.
Koncentreret undervisning

Tag dog ikke fejl. Undervisningen er koncentreret og målrettet, og vi forventer, at du er engageret og øver dig, så du når dine mål.