fbpx

Om undervisningen

Her kan du læse om, hvordan undervisningen foregår, hvilke muligheder du har, og hvilke tanker der ligger bag konceptet.

30, 45 eller 60 minutters lektioner

Vi opererer med tre lektionslængder: 30, 45 eller 60 minutter. Generelt kan man komme mere i dybden med undervisningen med 45 eller 60 minutters lektioner, så det kan være værd at overveje, hvis budgettet tillader det.

Du kan selv vælge, hvor ofte du ønsker at gå til undervisning, men vi anbefaler, at du går én gang om ugen eller mindst hver 14. dag, hvis det er muligt, for det er vores erfaring, at du på den måde opnår de bedste resultater.

Få din første lektion gratis!*

*Som ny elev får du altid en gratis introlektion, hvis du som minimum køber et 10-turs kort!

Du kan helt selv vælge, om du vil købe klippekortet før eller efter introlektionen. I begge tilfælde giver instrumentundervisning.dk en lektion på 30 minutter ganske gratis som en lille velkomstgave:-) Det vil sige, at du får 11 lektioner a 30 min. for 10 lektioners pris, og det gælder selvfølgelig også hvis du vælger 45 min. eller 60 minutters lektioner.

Det samme gælder, hvis du vælger 15-, 20- eller 25-turs kort, og her er der endda ekstra rabatter at hente udover den ekstra gratis lektion! På 5-turs kort kvalificerer du dig faktisk også til 50 % i rabat på de første 30 min. af introlektionen. Kontakt os endelig for at høre mere om alle de rabatter, vi tilbyder ved turkort.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår typisk hos din lærer eller i et øvelokale tilknyttet ham/hende, men kan også foregå online, så du i ro og mag kan sidde derhjemme og modtage undervisning.

Nogle lærere kommer også gerne hjem til dig og underviser mod et kørselsgebyr oveni prisen. Det kan være at foretrække ved f.eks. helt unge elever eller elever, der ikke har normale transportmuligheder.

Onlineundervisning

Hos instrumentundervisning.dk har du også muligheden for at blive undervist online – enten som interaktiv virtuel undervisning over fx skype, messenger, facetime el. lign. eller via præ-indspillet undervisning, hvor du får din egen personligt tilpassede video tilsendt med indhold efter aftale.

Fjernundervisning er et rigtig godt alternativ til den fysiske instrumentundervisning, og du kan læse meget mere om onlineundervisning ved at klikke i menuen ovenfor.

Moderne hjælpemidler og grundlæggende færdigheder

Flere af vores undervisere gør også i den traditionelle fysiske undervisningssituation brug af videooptagelser, hvor lektierne bliver spillet igennem i langsomt tempo, så du har lyd og billede på det, du skal øve dig på. Vi supplerer naturligvis med noder, øvelser og andet relevant materiale.

Underviserne på instrumentundervisning.dk er dygtige og engagerede, så vi kan garantere, at hvis du øver dig regelmæssigt, opnår du hurtigt fremskridt. Generelt går vi op i, at du lærer grundlæggende færdigheder såsom akkordspil, rytmeforståelse og – alt efter niveau – nodespil. Herefter tager vi for alvor hul på improvisation, fremførelse, genrekendskab og de mere avancerede aspekter af det at blive en dygtig musiker.

For al undervisning gælder det, at læringen sker gennem både konkrete stykker musik samt tekniske og teoretiske øvelser med konstruktiv feedback og motiverende dialog.

Filosofi

Vi anser undervisningssituationen som et samspil mellem elev og lærer og søger sammen med eleven at skabe et kreativt miljø i trygge, hyggelige rammer – om det er fysisk undervisning eller online – hvor der er god plads til grin, samtidig med at vi vægter engagement, kvalitet og den faglige læring højt. Så bliv ikke overrasket, hvis du bliver budt en kop kaffe eller te, når du kommer til undervisning, for vi tror på, at et behageligt og rart læringsmiljø giver de bedste resultater. Det er vi faktisk helt sikre på.