Om undervisningen

30, 45 eller 60 minutters lektioner

Vi opererer med tre lektionslængder: 30, 45 eller 60 minutter. Generelt kan man komme mere i dybden med undervisningen med 45 eller 60 minutters lektioner, så det kan være værd at overveje.

Du kan selv vælge, hvor ofte du ønsker at gå til undervisning, men vi anbefaler, at du går en gang om ugen eller mindst hver 14. dag hvis muligt, for det er vores erfaring, at du på den måde opnår de bedste resultater.

Få din første lektion gratis!*

*Som ny elev får du altid en gratis introlektion, hvis du som minimum køber et 10-turs kort! Se mere under Priser og vilkår.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår typisk hos din lærer eller i et øvelokale tilknyttet ham/hende. Nogle lærere kommer også gerne hjem til dig og underviser mod et mindre kørselsgebyr. Det kan være at foretrække ved f.eks. helt unge elever eller elever, der ikke har normale transportmuligheder.

Onlineundervisning

Hos instrumentundervisning.dk har du også muligheden for at blive undervist online. Se mere om onlineundervisning ved at klikke her.

Moderne hjælpemidler og grundlæggende færdigheder

Flere af vores undervisere gør også i den traditionelle fysiske undervisningssituation brug af videooptagelser, hvor lektierne bliver spillet igennem i langsomt tempo, så du har lyd og billede på det, du skal øve dig på. Vi supplerer naturligvis med noder, øvelser og andet relevant materiale.

Underviserne på instrumentundervisning.dk er dygtige og engagerede, så vi kan garantere, at hvis du øver dig regelmæssigt, opnår du hurtigt fremskridt. Generelt går vi op i, at du lærer grundlæggende færdigheder såsom akkordspil, rytmeforståelse og – alt efter niveau – nodespil. Herefter tager vi for alvor hul på improvisation, fremførelse, fortolkning, genrekendskab og de mere avancerede aspekter af det at blive en dygtig musiker.

For al undervisning gælder det, at læringen sker gennem både konkrete stykker musik samt tekniske og teoretiske øvelser med konstruktiv feedback og motiverende dialog.

Filosofi

Vi anser undervisningssituationen som et samspil mellem elev og lærer og søger sammen med eleven at skabe et kreativt miljø i trygge, hyggelige rammer – om det er fysisk undervisning eller online – hvor der er god plads til grin, samtidig med at vi vægter engagement, kvalitet og den faglige læring højt. Vi tror nemlig på, at et behageligt og rart læringsmiljø giver de bedste resultater. Det er vi faktisk helt sikre på.