Lær at spille jazzguitar

Der er ikke noget federe i hele verden end at lytte til den sprødeste jazzguitar, der swinger som en i h… Ja, det skulle da lige være at spille den selv!

Jazzguitarister som Wes Montgommery, Herb Ellis, Grant Green, Charlie Christian, Joe Pass, John Scofield og mange flere viste vejen – på hver deres måde – for jazzguitarens klassiske discipliner: lækre melodiske linjer, chord-melody, akkordsoloer, voicings og mere moderne jazzguitarister som Gilad Hekselman, Jonathan Kreisberg, Lage Lund, Mike Moreno, Julian Lage m.fl. har for alvor båret jazzguitaren ind i den moderne tid.

Vil du have undervisning i jazzguitar?

Her på instrumentundervisning.dk har vi en forkærlighed for jazzguitaren, og vi har samlet nogle af de dygtigste jazzguitarister i landet, så vil du have undervisning i jazzguitar, kan vi skaffe dig lige præcis den lærer, der kan lære dig jazzens fantastiske univers. Kontakt os i dag, hvis du har brug for hjælp til at finde din nye jazzguitar-lærer, eller kig vores profiler igennem og find den underviser, du synes lyder mest spændende.

Tøv ikke med at kontakte os, selv om du ikke lige finder en jazzguitarist fra din by, for vi har et stort netværk og kan med stor sandsynlighed hjælpe dig alligevel.

Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked