fbpx

Musikundervisning i Nyborg vælg instrument:

Klaver eller sangundervisning i Nyborg?

Instrumentundervisning.dk tilbyder højt kvalificeret musikundervisning med foreløbig speciale i klaverundervisning eller sangundervisning. Vi er under opbygning i Nyborg, og ønsker du at være en del af lærerteamet, må du endelig kontakte os og høre nærmere. Selv om vi har fokus på sangen og klaveret, betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe dig, hvis du mangler undervisning i andre instrumenter som guitar, trommer, bas eller måske saxofon eller noget helt femte. Kontakt på hjælpe-knappen her, for vi har et stort netværk og vil med stor sandsynlighed kunne hjælpe dig med at finde en virkelig dygtig lærer på netop dét instrument, du ønsker at lære at spille på eller forbedre dig på. Husk, at undervisningen ligger når det passer dig, og at du får 50 pct. i rabat på den første lektion, hvis du efterfølgende køber et 5-turs kort.

Linda, hvis profil du kan se herunder, er klar til at undervise dig i klaver og sang, og hun underviser endda også i sangskrivning, så hvis du gerne vil skrive musik selv, er Linda den rette lærer. Kontakt Linda på hendes profil og hør nærmere.

Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)
Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Mød musiklærerne i Nyborg