Musikundervisning i Skive vælg instrument:

Skive – musikbyen med de store bands

Skive er byen, hvor mange fantastiske bands har sået deres indledende frø. Man kan bare nævne Superheroes, Baumgartner Brødrene, Düné, og bassisten fra Carpark North, Søren Balsner, jazzguitaristen Morten Haugshøj og jazzpianisten Søren Bech og mange andre navne. Skive har altså et godt musikmiljø, og ønsker du musikundervisning i Skive er instrumentundervisning.dk et godt sted at starte.

Vi satser på kvalitet
Vi har ikke et utal af lærere tilknyttet fra Skive, men vi er i gang med at opruste i den smukke limfjordsby, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil spille et instrument og bor i byen. Vi har et stort netværk og kan med stor sandsynlighed hjælpe dig med at finde den helt rette lærer til dig. Èn af dem vi dog har på instrumentundervisning.dk er Søren, som de fleste i byen kender for sit fremragende spil. Så vil du spille klaver,  eller forberede dig til konservatoriet eller MGK på musikteori og hørelære, er Søren et must.

Kontakt os i dag for at finde din nye musikunderviser i Skive
Har du altid drømt om at spille et instrument, så er drømmen kun ét klik væk fra at blive til virkelighed. Hvad venter du på!? 🙂 

Send besked
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Mød musiklærerne i Skive

Lasse
Trommer
Lasse - Trommer  - Skive
Lasse
Skive
Trommer
30 minutter: 125 kr.
Jacob P.
Guitar
Jacob P. - Guitar  - Skive
Jacob P.
Skive
Guitar
30 minutter: 175 kr.