fbpx

Musikundervisning i Fredericia vælg instrument:

Søger du musikundervisning i Fredericia?

Instrumentundervisning.dk tilbyder musikundervisning i Fredericia på mange instrumenter og af kvalificerede musikundervisere. Vi er under opbygning i byen med voldene, men det betyder ikke, at vi ikke allerede nu kan hjælpe dig med at finde en kvalificeret musikunderviser, hvad enten du spiller guitar, bas, klaver, trommer, synger eller ønsker at lære eller blive bedre på et helt tredje instrument.

Husk, at undervisningen ligger når det passer dig, og at vi altid tilbyder 50 pct. i rabat på din første lektion, hvis du fortsætter mindst 5 ture efterfølgende, og så tilbyder mange af vores undervisere at undervise hjemme hos dig. Bor du i Fredericia  og ønsker du at blive underviser på instrumentundervisning.dk, så kontakt os meget gerne og hør nærmere. Du kan også læse mere under ‘bliv underviser’ herover.

Tryk på hjælpe-knappen og skriv til os, så er du snart i gang med at spille guitar, klaver, bas, trommer, synge eller noget helt sjette. Drømmen starter her!

Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)
Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Mød musiklærerne i Fredericia