Musikundervisning i Fredericia vælg instrument:

Søger du musikundervisning i Fredericia?

Instrumentundervisning.dk tilbyder musikundervisning i Fredericia på mange instrumenter og af kvalificerede musikundervisere. Vi er under opbygning i byen med voldene, men det betyder ikke, at vi ikke allerede nu kan hjælpe dig med at finde en kvalificeret musikunderviser, hvad enten du spiller guitar, bas, klaver, trommer, synger eller ønsker at lære eller blive bedre på et helt tredje instrument.

Husk, at undervisningen ligger når det passer dig, og at vi altid tilbyder 50 pct. i rabat på din første lektion, hvis du fortsætter mindst 5 ture efterfølgende, og så tilbyder mange af vores undervisere at undervise hjemme hos dig. Bor du i Fredericia  og ønsker du at blive underviser på instrumentundervisning.dk, så kontakt os meget gerne og hør nærmere. Du kan også læse mere under ‘bliv underviser’ herover.

Tryk på hjælpe-knappen og skriv til os, så er du snart i gang med at spille guitar, klaver, bas, trommer, synge eller noget helt sjette. Drømmen starter her!

Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.
Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked

Mød musiklærerne i Fredericia