fbpx

Musikundervisning i Aabenraa vælg instrument:

Instrumentundervisning i Aabenraa?

Instrumentundervisning.dk tilbyder kvalificeret musikundervisning . Vi er under opbygning i Aabenraa, og ønsker du at være en del af lærerteamet, må du endelig kontakte os og høre nærmere. Vi har endnu ikke alle instrumenter på siden, men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig, hvis du mangler undervisning i andre instrumenter som endnu ikke umiddelbart er at finde her.

Vi får nye lærere på instrumentundervisning.dk konstant, så skriv til os alligevel, for vi har et stort netværk og vil med stor sandsynlighed kunne hjælpe dig med at finde en virkelig dygtig lærer på netop dét instrument, du ønsker at lære at spille på eller forbedre dig på. Husk, at undervisningen ligger når det passer dig, og at du får 50 pct. i rabat på den første lektion, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Kontakt os i dag og gør noget ved drømmen om at spille et instrument eller måske bare at blive bedre på dét, du spiller i forvejen.

Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)
Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Mød musiklærerne i Aabenraa