fbpx

Musikundervisning i Esbjerg vælg instrument:

Find din nye musikunderviser i Esbjerg lige her

Instrumentundervisning.dk satser på kvalitet i Esbjerg. Derfor har vi ikke et overflødighedshorn af musikundervisere her på siden, men har fokuseret kræfterne på de få udvalgte og har således samlet nogle virkelig dygtige musikere – heriblandt en række konservatoriestuderende til at undervise lige netop dig!

Oplev den  fantastiske gave det er at spille musik og lær et instrument i dag eller få udvidet dine eksisterende færdigheder. Kig vores musikunderviseres profiler igennem og find den lærer, der umiddelbart passer dig bedst, eller bed os om at hjælpe. Vi har stor erfaring i at finde det rette match, ud fra dine ønsker og behov. Og kontakt os også selvom, du ikke lige skulle finde en lærer på netop dit instrument. Vi er under kraftig opbygning i Esbjerg og har gang i en masse networking i landets femte største by og kan formentlig sagtens hjælpe dig – næsten uanset hvilket instrument, du har lyst til at spille.

50 pct. rabat på din første lektion

Husk, du får altid 50 pct. på din første lektion, hvis du minimum napper et 5-turs kort efterfølgende. Har du drømt at lære et instrument? Er det i dag, du gør noget ved det?

Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)
Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Mød musiklærerne i Esbjerg