Bliv underviser

En del af lærerteamet?

Måske kunne du tænke dig at blive en del af vores dygtige lærerteam?

Vi har allerede mange virkeligt dygtige og professionelle musikere tilknyttet. Men vi søger mange flere engagerede undervisere og udøvende musikere – både rytmiske og klassiske over hele landet og på alle slags instrumenter – der dagligt beskæftiger sig mere eller mindre professionelt med musik og musikundervisning. Alle der har færdiggjort – eller er i gang med – en musikfaglig uddannelse (Konservatoriet, Musikvidenskab, MGK eller lignende) er meget velkommen til at søge.

Vi hører også fra dig, hvis du er professionel, udøvende musiker eller fra dig, der blot spiller meget, har været i manegen en del og duftet savsmuldet og ved, hvad det handler om ude på de skrå brædder. Eller måske er du godt på vej og talentfuld og brænder for at lære fra dig?

Gode vilkår
Vi tilbyder rigtig gode vilkår for dig som underviser. Du bestemmer fx selv din lektionspris og hvor og hvor meget, du arbejder. Det er desuden ganske uforpligtende at have en profil hos os, og du kan altid sige nej til flere elever. Omvendt er vi selvfølgelig kun interesseret i at høre fra dig, hvis du rent faktisk har tid, lyst og plads i din kalender til at få nye elever.

Så er du interesseret så send os et par ord om dig selv og dit musikalske virke, og så kontakter vi dig med yderligere info. Vi håber at høre fra dig.