fbpx

Bliv instrumentunderviser

 • GODT JOB FOR DEN TRAVLE MUSIKER

  Vi har allerede mange virkeligt dygtige og professionelle musikere tilknyttet og er glade for, at du også har interesse i at blive instrumentunderviser. Klik på videoen med William til højre og hør mere om jobbet som instrumentunderviser.
 • BESTEM SELV DIN LØN OG DIN ARBEJDSTID

  Hos instrumentundervisning.dk bestemmer du selv din løn, og hvornår du arbejder.
 • UNDERVIS NÅR DET PASSER DIG

  Du bestemmer selv hvor og hvor meget, du arbejder. Det er desuden ganske uforpligtende at have en profil hos os, og du kan altid sige nej til flere elever.
Ansøg her
“Katrine Christensen, fløjtenist og pianist, Aalborg: Jeg er glad for at undervise via instrumentundervisning.dk, da jeg selv har mulighed for at tilrettelægge mit skema, så det også hænger sammen med min hverdag.”
“Laura Holm Skyum, cellist sang, Kolding: Det kan helt klart anbefales! God hjælp til at få elever, og der er hurtig hjælp at hente hvis der er noget man er i tvivl om. Som underviser fastsætter man selv sin timepris, og så skal man ellers bare koncentrere sig om at undervise og holde øje med hvor mange klip ens elever har tilbage på deres klippekort. Nemt og smart som freelanceunderviser!”
“Nikolaj Lippert, bassist, Aarhus: Jeg elsker at arbejde med instrumentundervisning.dk, da jeg har mulighed for at tilpasse mine elevers skema, så der også kan være plads til mit arbejde som udøvende musiker/producer også. Jeg syntes det er et fantastisk samarbejde, som muliggøre, at jeg når ud til væsentligt flere elever, end jeg selv ville kunne. “

Vi har allerede mange virkeligt dygtige og professionelle musikere tilknyttet. Men vi søger stadig flere engagerede undervisere og udøvende musikere – både rytmiske og klassiske over hele landet og på alle instrumenter – der dagligt beskæftiger sig mere eller mindre professionelt med musik og musikundervisning.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad får jeg i løn?
  Du bestemmer selv din løn! Vi har nogle løntabeller, som vi bruger, men du bestemmer helt selv, hvad du tager for din undervisning. Når en elev køber turkort, vil der komme nogle rabatter på, som deles procentuelt mellem instrumentundervisning.dk og dig som underviser. Det er jo godt for alle, hvis en elev committer sig til et længere forløb, og her kan eleven så få noget rabat ved køb af turkort.
 • Hvordan foregår afregning?
  Afregning som B-indkomst via faktura, som du sender til os én gang om måneden, når du har aktive elever. Du får hele beløbet udbetalt, men vi indberetter din indtægt til Skat.
 • Hvordan får jeg elever?
  Du kan få elever på to måder. Enten via din profil, hvor en elev skriver til dig, eller fordi vi anbefaler dig til de henvendelser, der kommer ind uden adresse på en specifik underviser. I sidstnævnte tilfælde må du endelig byde dig til, at du er klar på at få flere elever.
 • Den gode profil.
  Jo mere personlig din profil er jo bedre. Eleven skal gerne kunne mærke din personlighed og se sig selv som din elev. Skriv gerne ’du’ og ’din’, så man får fornemmelsen af, at du skriver direkte til din elev. Skriv om din musikalske baggrund, og hvad du lægger vægt på i undervisningen. Underviser du i flere instrumenter, så skriv gerne et afsnit til hvert instrument.
 • Hvor og hvornår arbejder jeg?
  Du placerer selv din undervisningstid i samarbejde med eleven. Eleven køber typisk turkort, og når aftalen først er på plads mellem kontoret, eleven og dig, så styrer du helt selv hvornår du underviser. Det kan være en fordel for alle at have en fast undervisningstid hver eller hver anden uge, og måske en eller flere faste undervisningstider, så du kan have flere elever, men det bestemmer du selv.

Ansøg her

Vi glæder os til at høre fra dig. Udfyld formularen. Så vender vi hurtigt tilbage til dig!

Landing, underviser