Bliv instrumentunderviser

 • GODT JOB FOR DEN TRAVLE MUSIKER

  Vi har mange dygtige og professionelle musikere tilknyttet og er glade for, at du også har interesse i at blive instrumentunderviser. Klik på videoen til højre og hør mere om jobbet som instrumentunderviser.
 • BESTEM SELV DIN LØN OG DIN ARBEJDSTID

  Hos instrumentundervisning.dk bestemmer du selv din løn og hvornår på dagen, du arbejder.
 • UNDERVIS NÅR DET PASSER DIG

  Du bestemmer selv hvor og hvor meget, du arbejder. Det er desuden ganske uforpligtende at have en profil hos os, og du kan altid sige nej til flere elever.
Ansøg her

Vi søger altid flere engagerede undervisere over hele landet – både rytmiske og klassiske og på alle instrumenter.

“Katrine Christensen, fløjtenist og pianist, Aalborg: Jeg er glad for at undervise via instrumentundervisning.dk, da jeg selv har mulighed for at tilrettelægge mit skema, så det også hænger sammen med min hverdag.”
“Laura Holm Skyum, cellist sang, Kolding: Det kan helt klart anbefales! God hjælp til at få elever, og der er hurtig hjælp at hente hvis der er noget man er i tvivl om. Som underviser fastsætter man selv sin timepris, og så skal man ellers bare koncentrere sig om at undervise og holde øje med hvor mange klip ens elever har tilbage på deres klippekort. Nemt og smart som freelanceunderviser!”
“Nikolaj Lippert, bassist, Aarhus: Jeg elsker at arbejde med instrumentundervisning.dk, da jeg har mulighed for at tilpasse mine elevers skema, så der også kan være plads til mit arbejde som udøvende musiker/producer også. Jeg syntes det er et fantastisk samarbejde, som muliggøre, at jeg når ud til væsentligt flere elever, end jeg selv ville kunne. “

FAQ

 • Hvad får jeg i løn?
  Du bestemmer selv din løn! Vi har nogle løntabeller, som vi tager udgangspunkt i, men du bestemmer i sidste ende helt selv, hvad du tager for din undervisning. Hvis en elev køber turkort, vil det udløse nogle rabatter, som deles procentuelt mellem instrumentundervisning.dk og dig som underviser. Det er nemlig godt for alle parter, hvis en elev forpligter sig til et længere forløb.
 • Hvordan foregår afregning?
  Der afregnes som B-indkomst via faktura, som du sender til os én gang om måneden, når du har aktive elever. Du får bruttobeløbet udbetalt, og vi indberetter din indtægt til Skat. Vi har et lønsystem, der gør det nemt at fakturere og registrere eleverne.
 • Hvordan får jeg elever?
  Du kan få elever på to måder. Enten via din profil, hvor en elev skriver direkte til dig, eller fordi vi anbefaler dig til de elever, der ikke har søgt på en specifik underviser. Husk derfor at gøre os opmærksomme på det, når du har plads til flere elever.
 • Den gode profil
  Jo mere personlig din profil er, jo bedre. Eleven skal gerne kunne mærke din personlighed og se sig selv som din elev. Skriv om din musikalske baggrund og hvad du lægger vægt på i undervisningen. Underviser du i flere instrumenter, så skriv gerne et afsnit til hvert instrument.
 • Hvor og hvornår arbejder jeg?
  Du placerer selv din undervisningstid i samarbejde med eleven. Eleven køber typisk turkort, og når aftalen først er på plads mellem kontoret, eleven og dig, så styrer du helt selv, hvornår du underviser. Det kan være en fordel for alle at have en fast undervisningstid hver eller hver anden uge.

Ansøg her

Udfyld formularen, og så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Landing, underviser