Find underviser

Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.
Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked

Musikundervisning i hele landet!

Find din nye musiklærer her og få den første lektion gratis!*

Vi brænder for musikken og for at formidle den videre til dig. Du kan finde undervisning på alle niveauer og til alle aldre, og vi har stor erfaring i at skabe det rigtige musikalske match, hvilket betyder meget for resultatet.

Hvordan gør jeg?

Du kan komme i gang på to måder:

1) Find selv din lærer

Klik på den by og det instrument, du ønsker undervisning i, og find selv den lærer, du synes matcher dine mål og drømme bedst. Vi får nye musikundervisere tilknyttet løbende, så tøv ikke med at kontakte os, hvis din by eller dit instrument endnu ikke er repræsenteret.

Hver lærer har sin egen profilside, hvor du kan læse mere om vedkommendes baggrund, og hvad han/hun lægger vægt på i undervisningen. Du skriver direkte til ham/hende inde fra profilen ved at klikke på “book”-knappen.

2) Lad os hjælpe med at finde den rette lærer

Instrumentundervisning.dk finder også meget gerne din nye lærer for dig, hvis du hellere vil anbefales en løsning. Vi spørger kort ind til dine ønsker og behov, og så finder vi det rette match. Tryk på “Skal vi hjælpe?”-knappen øverst i højre hjørne her på siden, og så er du i gang!

Priser

Hver underviser bestemmer selv, hvad han/hun vil tage for en lektion, og du ser den enkelte undervisers pris på underviserprofilen. Rabatter fratrækkes ved køb af turkort. Bemærk, at der kan komme et kørselsgebyr oveni, hvis du vælger undervisning hjemme hos dig. Kørselsgebyret afhænger af afstand. Du kan se på den enkelte undervisers profil, om han/hun tilbyder at undervise ude-af-huset og/eller tilbyder onlineundervisning.

*Få din første lektion gratis!

Du får en gratis introlektion, hvis du køber et 10-turs kort eller mere! Se mere under Priser og vilkår.