fbpx

Find underviser

Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)
Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Musikundervisning i hele landet – find din nye musiklærer her på instrumentundervisning.dk og få den første lektion gratis!*


Her på instrumentundervisning.dk går vi op i kvalitet i musikundervisningen. Derfor er alle vores lærere dygtige, engagerede og erfarne musikundervisere, som brænder for musikken og for at undervise og formidle den fantastiske glæde ved at spille musik videre til dig. Find selv din nye musikunderviser her eller lad os hjælpe dig. Du kan få undervisning på alle niveauer fra begynder til ekspert. Vi har stor erfaring i at finde det rigtige musikalske match, og det betyder meget.

Du er kun ét klik væk fra drømmen om at lære at spille på et instrument eller måske bare blive bedre. Er det i dag du gør noget ved det!? Klik øverst til højre, så er du i gang!

Hvordan gør jeg?
1) Find selv din lærer

Du kan komme i gang på to måder. Klik på den by og det instrument, du ønsker undervisning på og find selv den lærer, du synes matcher dine mål og drømme bedst. Vi får nye musikundervisere på instrumentundervisning.dk hver dag, og vi har gang i oprustning i mange byer lige nu, selv om de endnu ikke er på siden. Så tøv ikke med at kontakte os, selvom din by eller dit instrument endnu ikke er repræsenteret.

Hver lærer har sin egen side, hvor du kan læse lidt mere om vedkommendes baggrund, og hvad han eller hun lægger vægt på i undervisningen. Du kan se prisen på den enkelte undervisers profil pr. 30, 45 og 60 minutters undervisning. Du kan skrive til ham/hende inde fra deres profil.

2) Lad os hjælpe med at finde den rette lærer

Instrumentundervisning.dk finder dog også meget gerne din nye lærer for dig. Vi spørger kort ind til dine ønsker, målsætninger og dine behov og så finder vi det rette match. Så tryk meget gerne på ‘skal-vi-hjælpe-knappen’ øverst i højre hjørne her på siden, så er du i gang.

Få din første lektion gratis!*

Du får altid en gratis introlektion som ny elev, hvis du som minimum køber et 10-turs kort!

Du kan helt selv vælge, om du vil købe turkortet på forhånd eller efter introlektionen. I begge tilfælde smider instrumentundervisning.dk en lektion på 30 minutter oveni ganske gratis! Det vil sige, at du får 11 lektioner a 30 min. for 10 lektioners pris! Det gælder selvfølgelig også hvis du vælger 45 min. eller 60 minutters lektioner, og det kan jo være en god ide at have tid til at komme i dybden med tingene. Også her får du en gratis 30 min. ganske gratis oveni og endda en ekstra rabat. Det gælder naturligvis også, hvis du vælger 15, 20 eller 25 ture. Her er der endda ekstra rabatter at hente – udover den ekstra gratis lektion! Kontakt os endelig for at høre mere om de gode rabatter, vi tilbyder ved turkort.

50 pct rabat på introlektionen ved 5-turs kort
Du kan også blot købe fem lektioner efter introlektionen – så kvalificerer du dig til 50 pct. i rabat på de første 30 min. af introlektionen.  Du kan vælge mellem 5, 10, 15, 20 og 25-turs kort. Jo flere ture du køber, jo mere rabat er der at hente. Du kan naturligvis også blot vælge at tage én lektion ad gangen, men så opnår du ikke rabat.

Priser

De fleste undervisere ligger på mellem 150 og 200 kr. for 30 minutters undervisning, men hver underviser bestemmer selv, hvad han eller hun vil tage for en lektion. Den pris du ser på siderne, er den pris, du betaler. Men se hvilken rabat, du kan hente ved at bestille forskellige turkort. Bemærk dog, at der kan komme et kørselsgebyr oveni ved undervisning hjemme hos dig, som mange undervisere tilbyder. Du kan se på den enkelte undervisers profil, om han eller hun tilbyder denne service. Der er rabatter at hente på turkortene. Jo flere lektioner, jo billigere bliver det pr. lektion.

Ét klik væk

Drømmen om at spille et instrument er kun et klik væk, så kontakt os i dag og hør nærmere helt uforpligtende!