Find underviser

Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.
Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Musikundervisning i hele landet!

Find din nye musiklærer her på instrumentundervisning.dk og få den første lektion gratis!*

Her på instrumentundervisning.dk går vi op i kvalitet i musikundervisningen. Vores lærere er alle dygtige, engagerede og erfarne musikundervisere, som brænder for musikken og for at formidle den videre til dig.

Du kan finde undervisning på alle niveauer og til alle aldre. Vi har stor erfaring i at skabe det rigtige musikalske match, og det betyder meget for resultatet.

Hvordan gør jeg?

Du kan komme i gang på to måder:


1) Find selv din lærer

Klik på den by og det instrument, du ønsker undervisning i, og find selv den lærer, du synes matcher dine mål og drømme bedst. Vi får nye musikundervisere på instrumentundervisning.dk løbende, så tøv ikke med at kontakte os, hvis din by eller dit instrument endnu ikke er repræsenteret.

Hver lærer har sin egen profilside, hvor du kan læse mere om vedkommendes baggrund, og hvad han/hun lægger vægt på i undervisningen. På den enkelte undervisers profil kan du se priserne pr. 30, 45 og 60 minutters undervisning, og du skriver direkte til ham/hende inde fra deres profil ved at klikke på “book”-knappen.

2) Lad os hjælpe med at finde den rette lærer

Instrumentundervisning.dk finder også meget gerne din nye lærer for dig, hvis du hellere vil anbefales en løsning. Vi spørger kort ind til dine ønsker, målsætninger og dine behov, og så finder vi det rette match. Tryk på “Skal vi hjælpe?”-knappen øverst i højre hjørne her på siden, og så er du i gang!

*Få din første lektion gratis!

Du får en gratis introlektion, hvis du køber et 10-turs kort eller mere!

Du kan helt selv vælge, om du vil købe turkortet på forhånd eller efter introlektionen. I begge tilfælde giver instrumentundervisning.dk en lektion på 30 minutter ganske gratis! Det vil sige, at du får 11 lektioner à 30 min. for 10 lektioners pris!

Det gælder selvfølgelig også, hvis du vælger 45 min. eller 60 minutters lektioner. Også her får du en 30 minutters lektion ganske gratis oveni + ekstra rabat. Det samme gælder, hvis du vælger 15, 20 eller 25 ture. Her er der endda mere mængderabat at hente – udover den gratis lektion! Se mere under Priser.

50% rabat på introlektionen ved 5-turs kort
Du kan også starte med at bestille fem lektioner efter introlektionen – så kvalificerer du dig til 50% rabat på de første 30 min. af introlektionen. Du kan naturligvis også blot vælge at tage én lektion ad gangen til standardpriser uden rabat.

Priser

Hver underviser bestemmer selv, hvad han/hun vil tage for en lektion, og du ser den enkelte undervisers pris på underviserprofilen. Rabatter fratrækkes derefter ved køb af turkort. Bemærk dog, at der kan komme et kørselsgebyr oveni, hvis du vælger undervisning hjemme hos dig. Du kan se på den enkelte undervisers profil, om han/hun tilbyder denne service. Se mere om priser og vilkår her.

Ét klik væk

Drømmen om at spille et instrument er kun et klik væk, så kontakt os i dag og hør nærmere helt uforpligtende!