Find underviser

Send besked
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Musikundervisning i hele landet – find din nye musiklærer her på instrumentundervisning.dk og få den første lektion gratis!*


Her på instrumentundervisning.dk går vi op i kvalitet i musikundervisningen. Derfor er alle vores lærere dygtige, engagerede og erfarne musikundervisere, som brænder for musikken og for at undervise og formidle den fantastiske glæde ved at spille musik videre til dig. Find selv din nye musikunderviser her eller lad os hjælpe dig. Du kan få undervisning på alle niveauer fra begynder til ekspert. Vi har stor erfaring i at finde det rigtige musikalske match, og det betyder meget.

Du er kun ét klik væk fra drømmen om at lære at spille på et instrument eller måske bare blive bedre. Er det i dag du gør noget ved det!? Klik øverst til højre, så er du i gang!

Hvordan gør jeg?
1) Find selv din lærer

Du kan komme i gang på to måder. Klik på den by og det instrument, du ønsker undervisning på og find selv den lærer, du synes matcher dine mål og drømme bedst. Vi får nye musikundervisere på instrumentundervisning.dk hver dag, og vi har gang i oprustning i mange byer lige nu, selv om de endnu ikke er på siden. Så tøv ikke med at kontakte os, selvom din by eller dit instrument endnu ikke er repræsenteret.

Hver lærer har sin egen side, hvor du kan læse lidt mere om vedkommendes baggrund, og hvad han eller hun lægger vægt på i undervisningen. Du kan se prisen på den enkelte undervisers profil pr. 30, 45 og 60 minutters undervisning. Du kan skrive til ham/hende inde fra deres profil.

2) Lad os hjælpe med at finde den rette lærer

Instrumentundervisning.dk finder dog også meget gerne din nye lærer for dig. Vi spørger kort ind til dine ønsker, målsætninger og dine behov og så finder vi det rette match. Så tryk meget gerne på ‘skal-vi-hjælpe-knappen’ øverst i højre hjørne her på siden, så er du i gang.

Få din første lektion gratis!*

Du kan som ny elev vælge at starte dit undervisningsforløb på to måder for at få rabat. Hvis du inden din første lektion køber mindst et 10-turs kort – uanset lektionslængde – smider instrumentundervisning.dk en lektion på 30 minutter oveni ganske gratis! Dvs. du får 11 lektioner for 10 lektioners pris (30 min.). Du kan også vælge at starte med at tage én helt uforpligtende lektion, og ønsker du efterfølgende at fortsætte kan du opnå 50 pct. på introlektionen, hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende. Du kan naturligvis også blot vælge at tage én lektion ad gangen, men så opnår du ikke rabat.

Priser

De fleste undervisere ligger på mellem 150 og 200 kr. for 30 minutters undervisning, men hver underviser bestemmer selv, hvad han eller hun vil tage for en lektion. Den pris du ser på siderne, er den pris, du betaler. Bemærk dog, at der kan komme et kørselsgebyr oveni ved undervisning hjemme hos dig, som mange undervisere tilbyder. Du kan se på den enkelte undervisers profil, om han eller hun tilbyder denne service. Du kan dog opnå rabatter, hvis du efter introlektionen køber mindst et 10-turs kort. Har du valgt at få introlektionen helt gratis – altså en ekstra lektion – får du ikke ekstra rabat på 10-turs kortet.

Ét klik væk

Drømmen om at spille et instrument er kun et klik væk, så kontakt os i dag og hør nærmere helt uforpligtende!