Ditte B.

Akkordeon, Harmonika, Klaver
Kompetent underviser med fokus på den individuelle elev.

Om Ditte
Ditte Lykke Hansen er uddannet på det Kongelige Danske Musikkonservatorium, med en kandidat i Accordeon. Hun har spillet musik siden hun var 7 år og har undervist i flere 5 år. Før konservatoriet studerede Ditte på MGK, som er en 3-årig talentuddannelse. Ditte har modtaget flere talentpriser i løbet af sit liv og har bl.a. vundet Danmarkmesterskaberne i Harmonika fire gange.

Om undervisningen
I Dittes undervisning lægges der vægt på, at musik skal være sjovt. På den måde bliver teori og noder sjovere og lettere at lære. Det er vigtigt, at eleven er med til at vælge repertoire, så der spilles stykker som eleven selv har en interesse i. Ditte vil guide dig og lære dig, hvordan man spiller på instrumentet. Især gældende for harmonika og accordeon vil der fra første undervisningsgang sættes fokus på teknikken i at spille instrumentet korrekt. Nodelæring og teori bliver blandet ind i undervisningen på en måde, så dette ikke bliver for tungt.

Den første lektion
Den første lektion vil primært bruges til at forventningsafstemme hvad elev og underviser gerne vil opnå sammen. I vil snakke om dine ambitioner og mål, og Ditte vil gerne have at vide om der er noget i undervisningen, man skal være særligt opmærksom på, og hvordan hun kan være den bedst mulige lærer for dig. Musik skal være sjovt, og det hele bliver taget i dit tempo.

Underviser også hos dig?

Ja. Ditte tager et mindre kørselsgebyr, hvis afstanden er over 5 km. Ditte bor selv i Slagelse.

Onlineundervisning

Ditte B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 350 kr.
45 minutter: 475 kr.
60 minutter: 599 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Ditte B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked