Jesper K.

Elektronisk musik, Heavyguitar, Keyboard/Synthesizer, Musik- og lydproduktion
Dygtig elektronisk musiker, som underviser i både teknik og komposition samt heavy-guitar.

Om Jesper
Jeg har spillet musik, siden jeg var lille. Fra teenageårene og op igennem tyverne har jeg spillet i forskellige bands, primært i metalgenrerne.

Siden er min interesse faldet på elektronisk musik i programmerne Logic og Ableton, og jeg har altid betragtet computeren og den elektroniske musik som en legeplads, hvor alt er muligt.

Jeg har været på højskoleophold med Elektronisk musik, og har efterfølgende studeret til lyddesigner i 1,5 år på Sonic College i Haderslev.

Mit eget arbejde
Når jeg selv arbejder med lyd og musik eksperimenterer jeg meget, ligesom jeg også bruger min intuition og bringer mig selv i spil. Alt sammen noget, som jeg ønsker at videregive til mine elever.

Om undervisningen
Jeg har altid fokus på at skabe et trygt læringsrum mellem dig som elev og mig som underviser. I fællesskab laver vi en handlingsplan for det, som du gerne vil opnå med din musik.

Jeg tilbyder:
– Grundlæggende undervisning og sparring i DAW´s her primært Logic
– Grundlæggende undervisning og sparring i Elektronisk musik
– Grundlæggende undervisning og sparring i elektronisk musikkomposition
– Øvelser til at udvikle dit eget udtryk (syntese, filtre, lyddesign, reallyde, sampling m.m.)
– Hands-on øvelser til at forme og skabe bevægelse i din lyd og musik
– Øvelser hvor vi gør brug af hverdagen, manipulerer lydene med effekter og får det inkorporeret i din musik (dvs. vi optager hverdagsting fra dit hjem af f.eks. bestik, grydeskeer, glas, kopper m.m.)
– Øvelser hvor vi gør brug af benspænd og dogmer for at finde inspiration, og hvor du kan udvikle dig i nye retninger.
– Råd og vejledning til at søge ind på Sonic college (lyddesigner uddannelse i Haderslev)
– Coaching og sparring i form af værktøjer og øvelser til at øge bevidsthed, finde ro og balance, italesætte de mål DU gerne vil opnå med dig selv og dit fremtidige jeg.
– Øvelser der øger dit fokus og hjælper dig til at blive bedre til at træffe beslutninger, handle, tro på dig selv og komme ud af dine nuværende rutiner, hvor du måske ikke er den udgave af dig selv du ønsker at være.

Online undervisning
Min undervisning foregår online over Zoom, Messenger eller Facetime. Undervisningen foregår typisk i et DAW med syntese, sampling og reallydsoptagelser, som vi inkorporerer i lyd og musik. Hertil hjemmeopgaver og øvelser, så du dygtiggør dig og får “hands on” erfaringer på rejsen med at udvikle dig selv og din lyd.

Flere instrumenter
Jeg kan desuden undervise i heavy-guitar for begyndere. Her vil vi særligt have fokus på rytmeteknikker, simple tapping teknikker og genrebestemte måder at spille på særligt indenfor core genrerne som f.eks. deathcore, hardcore, metalcore og djent/mathcore.

Jeg kan også undervise, rådgive og vejlede i opbygning af kompositioner inden for metalgenrerne. Det er særligt her, jeg har min force med hele opbygningen af musikken ift. til instrumentering, men også implementering af effekter og synths.

Endeligt underviser jeg også i synthesizere/keyboard og sequencing.

Musik og selvudvikling
Hvis du vil udforske dine kreative evner med lyd og musik gennem legende eksperimenter, intuitionen og samtidig lære mere om dig selv, er du kommet til rette sted.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Underviser også hos dig?

Nej, Jesper underviser kun online.

Onlineundervisning

Jesper K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jesper K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 499 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jesper K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked