Jonathan

Trombone
Dygtig konservatoriestuderende basunist/trombonist tilbyder undervisning til både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Jonthan
Jeg er studerende på Det Jyske Musikkonservatorium på RM (Rytmisk Musik), hvor mit hovedfag er rytmisk trækbasun eller trombone, om man vil

Jeg har gået på MGK (Musikalsk Grundkursus) i 3 år, hvor jeg har bygget nogle grundfærdigheder op indenfor bla. hørelære og teori. På MGK spillede jeg i sammenspil, bands og projekter, hvor jeg har lært hvilken rolle man som basunist kan have i adskillige sammenhænge.

Jeg spiller til dagligt i et New Orleans-jazz band kaldet Gumbo Ya-Ya!, hvor vi har til fokus at samle publikum og lyttere ved hjælp af New Orleans-musikken, som fører til den helt unikke stemning, New Orleans-musikken kan skabe.

Om undervisningen
I min undervisning lægger jeg vægt på de grundlæggende principper, der er ved at spille basun. Det vil sige bla. embouchure (læbe- og tungeindstillinger), holdning med basunen, teknikker med ind- og udånding og kendskab til de 7 positioner på basunen.

Hvis du er begynderelev, vil jeg i en periode have fokus på disse principper, så du først og fremmest lærer at spille toner og melodier på basunen. Derudover vil jeg også komme med nogle enkle melodier hen ad vejen, som vi kan spiller sammen. Jeg vil tage højde for dit ambitionsniveau, så de melodier, du vil få, afspejler det niveau, du er kommer i.

Du er meget velkommen til at tage nogle melodier og idéer med, som du synes kunne være fede at spille på basun! 🙂

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Underviser ellers i eget lokale.

Onlineundervisning

Jonathan tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Jonathan tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Jonathan og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked