Jonathan BM.

Basun, Trombone
Konservatorieuddannet rytmisk trombone/basun – undervisning til alle aldre og niveauer

Profil

Jonathan er en musiker med en stærk rytmisk profil. Som udøvende musiker spiller Jonathan trombone, perkussion og synger. Jonathan har spillet og arrangeret for en lang række nationale artister som Christopher, Martin Brygmann, Ida Corr, Nicklas Sahl, Rasmus Walter og mange andre.

Jonathan har gennem årene dykket ned i genrer som jazz, New Orleans-funk/jazz/blues, pop og klassisk, hvilket gør ham til en meget alsidig musiker.

Han er uddannet bachelor på Det Jyske Musikkonservatorium på rytmisk trombone. Dette har givet ham færdighederne til at tilbyde professionel undervisning

 

Hvilken undervisning tilbydes

Jonathan tilbyder trombone-undervisning på professionelt niveau.

I sin undervisning lægger han særlig vægt på de grundlæggende principper, der karakteriserer trombonespil – bl.a. embouchure (styrke af læberne), tunge (enkeltstød, dobbeltstød og doodle tonguing), luft, kropsholdning og præcision af trombonens 7 positioner.

Jonathan vil give dig nogle rytmiske færdigheder på trombonen, så du kan færde dig i mange forskellige sammenhænge. Med dette menes:

  • Improvisation – i alle dets former
  • Evnen at kunne spille mange forskellige rytmiske genrer, bl.a.: pop, jazz, jazzballade, blues og funk etc.
  • Kunsten at kunne spille solotrombone eller i en blæsersektion i et orkester eller i mindre konstellationer

Derudover vil han komme med en masse inspiration og eksempler på rytmiske trombonister og numre, som vil inspirere dig til at arbejde videre med dit instrument.

Jonathan tilbyder også professionel hjælp til at klæde dig på til en mulig optagelsesprøve på talentlinje på Musikskole, MGK og konservatoriet.

 

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Underviser ellers i eget lokale.

Onlineundervisning

Jonathan BM. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jonathan BM. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jonathan BM. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked