Kristine

Klassisk sang, Sang
Dygtig konservatoriestuderende klassisk sanger med stor erfaring. Underviser på alle niveuaer.

Kort om mig:
”Jeg har altid sunget. Allerede som 9-årig startede jeg i skole- og kirkekor, og herfra er det kun gået fremad.

Som 13-årig blev jeg optaget i Folkekirkens Ungdomskors Landskor, som bl.a. var værtskor ved det store korevent Songbridge i 2008 og har medvirket i tv-programmet ”DR før søndagen”. Som 15-årig fik jeg et år på OrkesterEfterskolen i Holstebro, og herfra kom jeg videre til Sankt Annæ Gymnasium i København.

I 2012 kom jeg på Vadstena Folkhögskola i Sverige, og her spillede jeg bl.a. Grevinde Almaviva i skolens opsætning af Figaros Bryllup (W. A. Mozart) i 2014. Jeg har desuden været med i Den Jyske Operas opsætning af Intet (David Bruce) i januar 2017. Her var jeg understudy i rollen som Ursula og korsanger.

Jeg dimitterede i år (2017) fra Det Jyske Musikkonservatorium med solosang som hovedfag. Jeg har under hele min bacheloruddannelse (2014 – 2017) haft Bodil Øland som lærer, og desuden modtaget masterclass-undervisning af Henriette Bonde-Hansen og Renaldo Macias.

Undervejs i min konservatorietid har jeg haft forløb med faste elever og undervist Konservatoriets Pigekor i holdsang (3 piger pr. hold).

Min undervisning
I min undervisning kommer jeg til at fokusere meget på de grundlæggende elementer som holdning, vejrtrækning, støtte, klang og flow.

Jeg har selv fået en meget teknisk undervisning, og derfor kommer jeg til at fokusere en del på basal teknik for at få et bedre resultat, hvad enten det er sang for sjov eller alvor.
I min undervisning bruger jeg også elementer fra Anne Rosing-metoden, som indebærer kropsligt arbejde og kontakt til stemmen. Her vil jeg nok lave nogle måtte/vejrtrækningsøvelser, stræk og strube/kæbeøvelser. Kroppen er nøglen til at få en bedre sangstemme, og derfor er det vigtigt, at have styr på den.

Alle de øvelser jeg bruger, er nogle jeg primært selv har erfaring med, og derfor er tryg ved at videreføre til andre.

Og så skal vi selvfølgelig synge en masse dejlig musik, som DU som elev også er med til at bestemme.”

Book en lektion med Kristine i dag
Husk du får 50 pct. rabat på de første 30 min af første lektion, hvis du som minimum napper et 5-turs kort efterfølgende. Og se øverst til højre, hvad du kan opnå af yderligere rabatter.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Kristine tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Kristine tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kroner
45 minutter: 325 kroner.
60 minutter: 399 kroner.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Kristine og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked