Kristine

Klassisk sang, Sang
Dygtig konservatoriestuderende klassisk sanger med stor erfaring. Underviser på alle niveuaer.

Kort om mig:
”Jeg har altid sunget. Allerede som 9-årig startede jeg i skole- og kirkekor, og herfra er det kun gået fremad.

Som 13-årig blev jeg optaget i Folkekirkens Ungdomskors Landskor, som bl.a. var værtskor ved det store korevent Songbridge i 2008 og har medvirket i tv-programmet ”DR før søndagen”. Som 15-årig fik jeg et år på OrkesterEfterskolen i Holstebro, og herfra kom jeg videre til Sankt Annæ Gymnasium i København.

I 2012 kom jeg på Vadstena Folkhögskola i Sverige, og her spillede jeg bl.a. Grevinde Almaviva i skolens opsætning af Figaros Bryllup (W. A. Mozart) i 2014. Jeg har desuden været med i Den Jyske Operas opsætning af Intet (David Bruce) i januar 2017. Her var jeg understudy i rollen som Ursula og korsanger.

Jeg dimitterede i år (2017) fra Det Jyske Musikkonservatorium med solosang som hovedfag. Jeg har under hele min bacheloruddannelse (2014 – 2017) haft Bodil Øland som lærer, og desuden modtaget masterclass-undervisning af Henriette Bonde-Hansen og Renaldo Macias.

Undervejs i min konservatorietid har jeg haft forløb med faste elever og undervist Konservatoriets Pigekor i holdsang (3 piger pr. hold).

Min undervisning
I min undervisning kommer jeg til at fokusere meget på de grundlæggende elementer som holdning, vejrtrækning, støtte, klang og flow.

Jeg har selv fået en meget teknisk undervisning, og derfor kommer jeg til at fokusere en del på basal teknik for at få et bedre resultat, hvad enten det er sang for sjov eller alvor.
I min undervisning bruger jeg også elementer fra Anne Rosing-metoden, som indebærer kropsligt arbejde og kontakt til stemmen. Her vil jeg nok lave nogle måtte/vejrtrækningsøvelser, stræk og strube/kæbeøvelser. Kroppen er nøglen til at få en bedre sangstemme, og derfor er det vigtigt, at have styr på den.

Alle de øvelser jeg bruger, er nogle jeg primært selv har erfaring med, og derfor er tryg ved at videreføre til andre.

Og så skal vi selvfølgelig synge en masse dejlig musik, som DU som elev også er med til at bestemme.”

Book en lektion med Kristine i dag
Husk du får 50 pct. rabat på de første 30 min af første lektion, hvis du som minimum napper et 5-turs kort efterfølgende. Og se øverst til højre, hvad du kan opnå af yderligere rabatter.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kroner
45 minutter: 250 kroner.
60 minutter: 300 kroner.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Kristine og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked