Mads B.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar, Sang
Optimistisk og glad underviser, der ligger vægt på at du er glad for at spille.

Om Mads
Jeg har spillet guitar siden jeg var 12 år og har modtaget undervisning igennem den lokale musikskole fra alderen 12-19.

Udover guitaren ligger rytmisk sang mig meget nært, og jeg har modtaget sangundervisning fra jeg var 13-20, henholdsvis på den lokalemusikskole, og derefter pre MGK.

Jeg spiller selv i danseorkester, jeg spiller lead guitar og synger for.

Jeg uddannet musiklærer på Aalborg lærerseminarium og er musiklærer på en folkeskole i Mariagerfjord kommune, hvor jeg er ansvarlig for at planlægge og gennemføre musikundervisningen for mellemtrinnet (4-6 klasse), samt et valghold på 8 årgang.

Herudover er jeg en glad og åben person, som bruger meget af min personlighed til at skabe en god og tryg relation til mine elever. Jeg har erfaring med både nybegyndere såvel som øvede elever.

Undervisning
I min guitarundervisning ligger jeg stor vægt på spilleglæden, muligheden for at blive grebet af musikken og plads og tid til fordybelse.

I forhold til sangundervisning vil der være fokus på at finde sin egen stemme, lære en masse forskellige sangteknikker og vejrtrækningsøvelser.

Første lektion
Første lektion på guitar.
Du vil blive mødt med en stor glæde og optimisme over at du vil lære at spille musik.
I første lektion vil vi tale om forventninger og ønsker som du skulle have til undervisningen. Bagefter vil jeg planlægge et godt forløb hvor vi forhåbentligt for flettet dine forventninger og ønsker ind.

Første lektion i sang.
Lige som ovenstående, vil du blive mødt med en stor glæde og optimisme.
Vi vil også her tale om forventninger og ønsker, i forhold til genre valg og sangvalg.
Bagefter vil jeg planlægge et forløb, hvor vi får flettet dine ønsker ind.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Mads B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250kr.
45 minutter: 325kr.
60 minutter: 399kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mads B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked