Marek P.

Klaver, Klaver for begyndere, Sang
Omhyggelig og humoristisk underviser.

Om Marek
Jeg er en ung gut med masser af energi, som elsker at synge! Jeg er uddannet kirkemusiker og korleder og har altid sunget og spillet klaver. Mit hovedområde er rytmisk sang og gospelmusik, og min uddannelse og erfaring giver mig meget med i rygsækken, som jeg gerne vil dele med mine elever.

Om undervisningen
Jeg går meget op i omhyggelighed og præcision samtidig med, at man hygger sig med det man arbejder på. Det er altid sjovest bare at synge og bare spille klaver, men teorien og teknikken hører med, og det sørger vi for også bliver sjovt.

Den første lektion
Hvem er du? Hvad kan du? Hvad vil du gerne lære? Hvad er dit mål? Jeg vil lægge vægt på, hvad den enkelte gerne vil opnå i sit forløb. Vi starter helt fra bunden og bygger lige så stille op, mens vi har det sjovt hygger og giver den maks gas 🙂

Underviser også hos dig?

Ja, Marek kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand).

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Marek P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked