Sigurt H.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Engegeret og venlig underviser.

Om Sigurt
Jeg hedder Sigurt, jeg har spillet guitar i lidt over 10 år, og jeg er 100 procent selvlært.

Jeg elsker at spille guitar, og det er der jeg søger hen når jeg har brug for at udtrykke mig. Jeg bruger det ligeså meget som et værktøj til at udtrykke mig, som et værktøj til en hobby

Jeg er meget nede på jorden og tager mig tid til mine elever, og sørger for at gøre undervisningen interessant. Jeg går meget op i en behagelig atmosfære så alle kan lære og inspirere.

Undervisning
Jeg lægger meget vægt på at undervise folk i deres eget tempo, og jeg sørger for at det er fedt at komme igen og igen, så man ikke mister modet med sin guitar.

Jeg kan undervise i alle aldre og sætter mig selv i andres sko fordi jeg selv har været der.

Første lektion
Først vil eleven og jeg lære hinanden at kende, samt elevens niveau, ønsker og ambitioner til undervisningen. På den måde kan vi bedst muligt komme i gang med undervisningen med god motivation.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Sigurt.

Onlineundervisning

Sigurt H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250kr.
45 minutter: 325kr.
60 minutter: 399kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Sigurt H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked