Simon St.

Banjo, Elbas, Guitar, Klaver, Kontrabas, Trommer, Ukulele
Konservatorieuddannet rytmisk musiker med mere end 20 år undervisningserfaring. Glad, imødekommende og fuld af musik og energi.

Om Simon
Jeg er en konservatorieuddannet rytmisk musiker med mere end 20 år undervisningserfaring og koncertvirksomhed som professionel musiker. Jeg tager udgangspunkt i eleven og hvad eleven kan og vil lærer. Jeg underviser i alle stilarter men har mest erfaring inden for Pop/Rock/Jazz/Funk og Fusion.

Om undervisningen
Undervisning i musik skal være sjovt og lærerigt. Jeg går efter at møde eleven i øjenhøjde og altid med god energi og humør. Eleven skal altid gå fra en lektion med en musikalsk erfaring rigere.

Men undervisning er altid en blanding af praktik og teori, selvfølgelig afhængigt af elevens alder.

Første lektion
Vi snakker om hvor eleven er og hvad eleven gerne vil. Hvad eleven lytter til og kan lide. Og hvorfor eleven har valgt lige netop dette pågældende instrument.

Hvis der er tale om en nybegynder har jeg en helt klar fornemmelse af hvad vi skal.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Simon St. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked