Sofie H.

Klassisk sang, Sang
Dygtig sangerinde med baggrund fra både klassisk og rytmisk musik underviser begyndere og øvede. Sofie er særlig dygtig til at undervise børn og unge. Underviser også i brugsklaver.

Om Sofie
Jeg er 25 år gammel og har gået på Frontsessions jazzlinje, hvor jeg på daglig basis har beskæftiget mig med teknik, teori og improvisation.

Jeg er oprindeligt klassisk skolet som korsanger, men har de sidste år primært sunget rytmisk musik i mange forskellige afskygninger. Jeg underviser derfor både i rytmisk og klassisk sang og tror på, at det er en gave for alle sangere at have en fleksibel stemme, der kan begå sig i mange forskellige genrer.

Om undervisningen
Som underviser går jeg meget op i at skabe musik sammen med eleven samt på vigtigheden af at have en sund og fleksibel stemme. Afhængigt af elevens niveau og ambitioner med undervisningen, vil jeg sørge for, at hvert undervisningsmodul vil indeholde:

– Fysiske øvelser for at aktivere kroppen og støtten
– Stemmeøvelser til forbedring af teknik ambitus og klang
– Arbejde med et nummer herunder improvisation
– Såfremt eleven er interesseret, tror jeg på, at det er vigtigt med kendskab til stemmens anatomi samt basal musikteori.

Mange sangere finder desuden meget glæde ved at kunne akkompagnere sig selv og på den måde give musikken liv. Jeg underviser derfor også i brugsklaver som akkompagnement til stemmen.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes fra over to km fra Sofie. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Sofie H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Sofie H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Sofie H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked