Irene

Klassisk slagtøj, Marimba, Trommer, Vibrafon
Irene fra solistlinjen på Syddansk Musikkonservatorium underviser begyndere, øvede og viderekomne i trommer, vibrafon, marimba og klassisk slagtøj.

Om Irene:
Jeg bor i København og kan lide at arbejde på tværs af forskellige musikgenrer. Jeg startede i Italien som trommeslager, hvor jeg er uddannet i klassisk percussion. I slutningen af 2012 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg studerede til kandidat på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med prof.Gert Mortensen, Johan Bridger og Hakon Kartveit og Latin Percussion med Birger Sulsbruck.

Solistklassen
Fra 2017 har jeg været en del af Solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense, hvor jeg fokuserer på elektroakustisk repertoire, improvisation og komposition relateret til percussioninstrumenter. Jeg har deltaget i Astaper movement percussion (Cracow 2011-2012), Chigiana
Festival Summer Academy (Siena 2015-2016) Time in Music Academy (Finland 2016 og 2017) og Impuls Academy Graz (2017) som aktiv studerende.

Aktiv musiker
Jeg har været en meget aktiv percussion-kammermusiker med Tammitamm Percussion Ensemble, Percurama og Chigiana Percussion Ensemble. Jeg har spillet koncerter i Italien, Østrig, Polen, Danmark og Sverige.

I Italien grundlagde jeg det kvindelige popband Nouvelles Mysticanze som trommeslager, percussionist og komponist. I Danmark spiller jeg med den folk/Colombianske trio Nuances Matices og med Damkapellet.

I de sidste år har jeg også været interesseret i elektronisk musik, og jeg kan lide at eksperimentere og spille i flere free improvisationsprojekter.

Om undervisningen
Min særlige interesse for undervisning fokuserer på musik som et kunstnerisk sprog. Studerende skal finde vej gennem musik til at udtrykke følelser og kommunikere dem samtidig med at de udvikler at lytte, opmærksomhed og følsomhed.

Klassisk uddannet
Jeg er uddannet klassisk slagstøjsspiller med en master fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og certificeret underviser i trommer, slagtøj (marimba, vibrafon, orkester), slagtøjsensemble. Jeg har erfaring med sammenspil og soloundervisning.

Underviser unge og ældre
Jeg underviser både børn, unge og ældre mennesker, begyndere og viderekomne.

Sidste forårssemester studerede jeg percussion på Rytmisk Center i København og nu på Ringsted Lilleskole. Jeg kan undervise på dansk, engelsk eller italiensk.

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 min. af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

 

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Undervisning på Islands Brygge, Starlusgade og tæt på DR Byen.

Onlineundervisning

Irene tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Irene tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Irene og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked