Bliv underviser (inaktiv)

En del af lærerteamet?

Kunne du tænke dig at blive en del af vores dygtige lærerteam?

Vi har allerede mange virkeligt dygtige og professionelle musikere tilknyttet. Men vi søger stadig flere engagerede undervisere og udøvende musikere – både rytmiske og klassiske over hele landet og på alle instrumenter – der dagligt beskæftiger sig mere eller mindre professionelt med musik og musikundervisning. Alle der har færdiggjort – eller er i gang med – en musikfaglig uddannelse (Konservatoriet, Musikvidenskab, MGK eller lignende) er meget velkommen til at søge.

Vi hører også fra dig, hvis du er professionel udøvende musiker, eller fra dig, der blot spiller meget, har været i manegen en del og duftet savsmuldet og ved, hvad det handler om ude på de skrå brædder. Eller måske er du godt på vej og talentfuld og brænder for at lære fra dig?

Gode vilkår

Vi tilbyder rigtig gode vilkår for dig som underviser. Du bestemmer fx selv din lektionspris og hvor og hvor meget, du arbejder. Det er desuden ganske uforpligtende at have en profil hos os, og du kan altid sige nej til flere elever. Omvendt er vi selvfølgelig kun interesseret i at høre fra dig, hvis du rent faktisk har tid, lyst og plads i din kalender til at få nye elever.

Godt job for den travle musiker

Flere af vores undervisere mener, det er det perfekte job for den travle musiker, for du styrer selv hvornår du arbejder! Her er en udtalelse for en af vores cellolærere – Laura Holm Skyum fra Aarhus:

”Jeg er selv cello- og sanglærer via instrumentundervisning.dk – og det kan helt klart anbefales! God hjælp til at få elever, og der er hurtig hjælp at hente hvis der er noget, man er i tvivl om. Som underviser fastsætter man selv sin timepris, og så skal man ellers bare koncentrere sig om at undervise og holde øje med hvor mange klip ens elever har tilbage på deres klippekort 🙂 Nemt og smart som freelanceunderviser!”

Vi håber at høre fra dig

Så er du også interesseret så send os et par ord om dig selv og dit musikalske virke, og så kontakter vi dig med yderligere info. Vi håber at høre fra dig.