Allan J.

Akustisk guitar, Elbas, Guitar, Rytmisk guitar
Venskabelig, Seriøs og opmærksom underviser

Om Allan
Jeg har over 15 års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne gennem kommunale musikskoler, musikforeninger og efterskoler.

Derudover fungerer jeg som udøvende musiker i et veletableret showband.

Jeg spiller både akustiske og elektriske strengeinstrumenter og har et bredt stilistisk kendskab og et stærkt teknisk/teoretisk fundament.

Undervisning
Som elev hos mig kan man i høj grad være medbestemmende for hvad man ønsker at spille. Grundlaget for god indlæring handler efter min overbevisning om motivation og glæden ved at spille den musik man godt kan lide.

Jeg bestræber mig på at formidle musikalsk læring på en kreativ, effektiv og forståelig måde, så du oplever en sikker og kontinuerlig udvikling i dit spil. Dette er gælder for hvert instrumentgruppe jeg beskæftiger mig med

Første lektion
Første lektion handler om at finde ud af hvad du gerne vil med dit spil og hvor du befinder dig i din musikalske udvikling lige nu. I fællesskab laver vi så en plan for hvordan du, bedst muligt, opnår de ønsker og mål du måtte have.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Allan J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200kr.
45 minutter: 275kr.
60 minutter: 350kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Allan J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked