Allan K.

Akustisk guitar, Bas, Guitar, Rytmelære, Ukulele
Tålmodig, Rolig og Humoristisk Underviser

Om Allan
Jeg er 62 år, og for ca 40 år siden, hørte jeg pop og rockmusik i radioen, og jeg blev så optaget at jeg var nødt til at anskaffe mig en guitar, og lære de sange jeg hørte.

Dette udviklede sig hurtigt til at jeg tilmeldte mig guitarundervisning, og fik så styr på de første akkorder, så jeg kunne spille de sange som lå mig nær.

I løbet af kort tid, spillede jeg så i de første ungdomsbands og så begyndte det at blive rigtig sjovt.

I dag spiller jeg også i et band, og bruger masser af tid derhjemme på at spille forskellige instrumenter som Guitar, Ukulele og Bas.

Undervisning
Jeg lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå til guitar – men samtidig lærerigt.

Det er meget vigtigt for mig, at eleven føler sig godt tilpas, og har en fornemmelsen af, at tingene går fremad, så de får lyst til næste lektion.

Jeg underviser primært begyndere.

Første lektion
Jeg vil allerførst høre, hvad dine forventninger er og hvad du kunne tænke dig med dette forløb.

Jeg vil samle informationer om elevens niveau, for at danne overblik over hvordan undervisningstimerne skal tilrettelægges.

Vi vil sammen kigge på guitaren, og så få en fornemmelse af de første akkorder, lave lidt guitar øvelser, fingerstillinger osv., alt efter hvad du har brug for.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Allan K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked