Amalie A.

Nøgleharpe, Sang, Violin
Violinist med passion for folkemusik og verdensmusik som arbejder med fede melodier og grooves, det individuelle musikalske udtryk, teknik, skabelse og improvisation.

Om Amalie
Amalie er bacheloruddannet ved musikkonservatoriet i Malmø på folkemusik- og verdensmusiklinjen. Amalie har flere års undervisningserfaring, og hun underviser alle aldre og niveauer. Amalie underviser gerne i folkemusik fra Skandinavien og verdensmusik, f.eks. balkan, bulgarsk og græsk musik, amerikansk old-time og bluegrass samt irsk og skotsk musik, men hun kan også undervise i klassisk og jazz. Hun nyder at hjælpe elever med at udtrykke sig musikalsk og kreativt på deres instrument uanset genre. Amalie er i øjeblikket tilknyttet Furesøs Musikskole i et orlovsvikariat. Ved siden af sit virke som underviser er Amalie freelance musiker.

Om undervisningen

Undervisning i violin

Amalie underviser på alle niveauer i violin og tilbyder bl.a. at lære dig:

– Fede melodier fra forskellige genrer såsom klassisk, jazz, balkan, amerikansk old-time, skandinavisk folkemusik og irsk folkemusik
– Rytmisk violinakkompagnement og groove
– Improvisation: både modal improvisation og improvisation over akkorder
– Spontan improvisation af andenstemmer
– Improvisation af riff og ostinater
– Melodikomposition gennem improvisation
– At synge og spille violin samtidigt
– Nodelære og musikteori
– Gehørstræning
– En masse sjov!

Undervisning i sang

Amalie underviser i sang for begyndere og let øvede i alle aldre og tilbyder bl.a. at lære dig:

– Grundlæggende sangteknikker/principper
– Øvelser til at arbejde med klang
– Øvelser til at arbejde med frasering og udtryk
– Muskel-, vejrtræknings- og afslapningsøvelser
– Node og rytmeøvelser
– Gehørstræning
– Folkemusikalske sangteknikker f.eks.. trall og mundmusik (skandinavisk skatsang)

Undervisning i nøgleharpe

Amalie underviser i nøgleharpe for begyndere i alle aldre og tilbyder bl.a. at lære dig:

– Grundlæggende nøgleharpeteknik
– Fede nøgleharpemelodier
– Improvisation på nøgleharpe
– Akkompagnement på nøgleharpe
– Node- og rytmeøvelser
– Gehørstræning

Den første lektion
Amalie tager imod eleven enten hjemme hos sig selv, hos eleven eller online. Til første lektion vil hun tage udgangspunkt i elevens egne ønsker og mål og bruge dette til at tilrettelægge undervisningsforløbet. Det kan både være specifikke ønsker til de genrer eleven ønsker at spille, teknikker eleven ønsker at lære eller bare nogle helt overordnede mål om udvikling. Undervisningen er et fortroligt rum, hvor man tør spille forkert eller stille det samme spørgsmål mange gange.

“For mig er det vigtigt, at du som elev føler, du kan udtrykke dig kreativt og musikalsk, uanset om du er nybegynder eller øvet. Jeg arbejder i mine lektioner for, at din tekniske udvikling på dit instrument hænger sammen med, at du får mulighed for at improvisere, være kreativ og have det sjovt med musikken.”

Underviser også hos dig?

Ja, Amalie kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Timmermansgatan i Malmø.

Onlineundervisning

Amalie A. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Amalie A. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Amalie A. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked