Anders

Elbas, Kontrabas
Elbas og kontrabas. Underviser på alle niveauer.

Om Anders:
Anders er uddannet bassist fra musikerlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium, og lever til dagligt af musikken. Han spiller hovedsagligt jazz og pop og har spillet med et hav af nationale, så vel som internationale stjerner så som Sigurd Barret, John Clayton og Robben Ford. Anders har mange års undervisningserfaring både af nybegyndere og veteraner.

Om undervisningen
Om du lige har fået en bas i hånden eller har mange år på bagen, vil Anders kunne hjælpe dig, så længe du brænder for at spille. I undervisningen kommer I til at arbejde med basale håndværksmæssige færdigeheder som teknik, hørelære, aflytning, teori og genrekendskab, og hvordan disse bruges i praksis på scenen. I kommer derudover til at arbejde med din kreativitet, så din egen sound og musikalske personlighed kommer til udtryk.

50 pct. rabat på introlektionen
Book en lektion med Anders og få 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

 

Underviser også hos dig?

Anders underviser i eget øvelokale på Nørrebro.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Anders og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked