Anders Ba.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Dygtig guitarist, der kan fylde din værktøjskasse med både praksis og teori.

Om Anders
Anders er en dygtig guitarist i midten af 20’erne, som pt. er ved at færdiggøre MGK med elektrisk guitar som hovedfag. Anders har erfaring inden for blues, jazz og musical, men hovedsageligt rock/metal og popmusik. Derudover lægger han meget tid i rollen som sangskriver/producer. Som person er jeg meget nede på jorden, og går altid til tingene med et åbent sind. Jeg er altid åbent for at eleven kan skrive/ringe til mig, og spørge om råd/vejledning!

Om undervisningen
Anders’ undervisning kommer hovedsageligt til at finde sted i Nyborg hjemme hos ham eller hos eleven. Jeg vil til tider også have mulighed for at undervise i Nyborgs omegn samt Odense. I det
tilfælde kan jeg dog desværre ikke tilbyde en fastlagt ugedag.

I min undervisning vil jeg først og fremmest lytte til elevens ønsker og efterfølgende sammen skabe en plan for, hvad eleven gerne vil fordybe sig i. Jeg vil gerne give et godt fundament og åbne en forståelse for, hvor fedt det kan være at vide noget om basal teori og principper. Det kan åbne til en ny verden af redskaber i forhold til at finde sin egen lyd som guitarist/musiker.

Med det sagt, så skal der selvfølgelig tages fat i en masse fede riffs, licks og melodier. Spille dem, lytte dem af og sammen se på, hvorfor de fungerer godt. Oveni det skal der naturligvis også læres, hvordan man spiller en god guitarsolo, og hvordan man starter på improvisation, hvis det er et ukendt kapitel.

Jeg er frisk og klar til at lære fra mig om alt jeg ved om at spille guitar!

Den første lektion
Til første lektion skal vi sammen skabe en plan for, hvad eleven gerne vil have ud af forløbet, og hvad målet er. Derudover skal der i trygge rammer findes elevens niveau, så vi i fællesskab kan finde det rette sted at starte.

Underviser også hos dig?

Ja, Anders kommer til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt). Anders bor selv i Nyborg.

Onlineundervisning

Anders Ba. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Anders Ba. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175
45 minutter: 250
60 minutter: 300

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anders Ba. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked